دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ضمن رد حضورش در رقابت انتخابات 1400، نظرش را در مورد وضعیت فعلی اصولگرایان و اصلاح طلبان در چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد.

به گزارش جماران؛ فارس نوشت: محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: متأسفانه تجربه نشان داده که رؤسای جمهور کشور ما دو یا سه ماه آخر گُر می‌گیرند و گُل می‌کنند. اینکه بشود از یک یا دو یا سه سال قبل برنامه‌ریزی کرد که چه کسی باید رئیس‌جمهور شود کار سختی است؛ چون عوامل انسانی و محیطی برای این امر در کشور ما فراهم نیست. 

همین رؤسای جمهور اخیر را هم که نگاه کنیم، هم آقای خاتمی و هم آقای احمدی‌نژاد و هم آقای روحانی، دو ماه مانده به انتخابات گٌر گرفتند و بالا آمدند. از قبل کسی پیش‌بینی نمی‌کرد و فقط خود احمدی‌نژاد می‌گفت که من در پاستور هستم و تا سه ماه قبل از آن هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که احمدی‌نژاد پیروز شود.

او افزود: نکته بعد هم اینکه بسیاری از شخصیت‌های مهم و معروف کشور هنوز تکلیفشان روشن نیست و هنوز تصور برخی‌ها این است که ممکن است آقای رئیسی یا آقای قالیباف بیاید یا ممکن است هر دو بیایند و ممکن است آقای محسن رضایی بیاید. اگر هم قرار است شروع کنیم اول باید سمت یک‌سری افرادی برویم و به آنها بگوییم «تو را به حضرت عباس تو یکی نیا». 

برای اینکه خیال ملت راحت باشد، من خودم گفتم که نمی‌آیم. اینکه جلسه و کمیته باید تشکیل شود، این کمیته در حال تشکیل‌شدن است و در آستانه تشکیل هستیم و ان‌شاءالله جلسات تشکیل و گفت‌وگوها آغاز می‌شود.

باهنر افزود: تشکل‌ها که من گفتم شناور هستند مثل جمنا که در انتخابات ریاست‌جمهوری بود و بعد به شورای ائتلاف تبدیل شد، ۸۰ درصد همان‌ها هستند و ترکیب و آدم‌ها مقداری عوض می‌شوند و یک اسم جدید هم می‌گذارند. خیلی‌ها از من سؤال می‌کردند که آیا در مجلس یازدهم جمنا کاره‌ای بود یا نه؟ من جواب می‌دادم که جمنا هم هست، هم نیست.

 الان هم برای ستاد‌های آتی باز این را می‌گویند؛ یعنی این‌گونه نیست که ستاد انتخابات مجلس کلا منحل شود و به کنار بروند و عده‌ای جدید بیایند. اشکال این شناوربودن همین است. تا آن آدم‌ها که باید دور هم بنشینند به جمع‌بندی برسند و بعد تازه‌ مدعی‌ها را صدا کنند و با آنها مذاکره کنند و به جمع‌بندی برسند، مقداری فرایند طولانی می‌شود.

باهنر گفت: منهای اصلاح‌طلبان هنجارشکن که دنبال تحریم هستند و تعدادشان هم الان کم شده و دنبال فتنه بودند، اصلاح‌طلبان معتدل یک حٌسن نسبت به ما دارند و آن اینکه وقتی میدان را نگاه می‌کنند مقایسه می‌کنند و بر اساس برداشت خودشان می‌گویند ما خوب و خوب‌تر و بی‌تفاوت و بد و بدتر داریم و از بین اینها مقایسه کرده یک نفر را انتخاب می‌کنیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: بعضی از دوستان ما می‌گویند اگر یک ذره از اصولگرایی طرف خراطی شده باشد، دیگر باید بیرونش انداخت و باید دنبال کسی برویم که کاملا ناب باشد.

 به همین دلیل ممکن است آنها در تحلیل‌هایشان به این نتیجه برسند که روحانی را بر عارف ترجیح دهند، علی‌رغم اینکه عارف تمام سابقه‌اش اصلاح‌طلبی است، آقای روحانی تازه می‌خواهد با اصلاح‌طلبان کار کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.