این جلسه اولین جلسه رسمی شورای‌ عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در دوره جدید بود که با حضور اکثریت اعضای منتخب برگزار شد.

به گزارش جماران؛ یک عضو حزب توسعه ملی ایران در تشریح جزئیاتی از جلسه دیشب اعضای شورای‌ عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با رئیس دولت اصلاحات گفت: در این جلسه ایشان تأکید کردند که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان باید ساختار دموکراتیک‌تری به خود گیرد.

اولین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در سال جاری، دیشب به ریاست محمدرضا عارف، در حضور سید محمد خاتمی و با حضور اشخاص حقیقی و حقوقی جدید عضو این شورا تشکیل شد.

احزاب اعتماد ملی، کارگزاران، اتحاد ملت، ندای ایرانیان، جمعیت زنان نواندیش، مرتضی الویری، سید حسن رسولی، سیدحسین موسوی تبریزی، سیدحسین مرعشی، سید عبدالواحد موسوی لاری، الهه کولایی، الیاس حضرتی، فائزه دولتی، مهدی شیرزاد، عماد بهاور، پرستو سرمدی، فرشید گلزاده، علی باقری، جعفر توفیقی و صادق بناب ازجمله حاضران در این جلسه بوده‌اند.

علی باقری، عضو حزب توسعه ملی ایران که در جلسه دیشب شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان حضور داشته، با ارائه جزئیات بیشتری از این جلسه گفت: «این جلسه اولین جلسه رسمی شورا در دوره جدید بود که با حضور اکثریت اعضای منتخب برگزار شد. البته جلسه کاری به آن معنا نبود و جلسه‌ای تشریفاتی برای آغاز و گشایش کار دوره جدید شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بود.» 

او افزود: «در این جلسه آقای عارف به‌عنوان رئیس دوره گذشته شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گزارشی ارائه دادند و آقای خاتمی به نکات راهبردی درباره کار شورای عالی در دوره جدید اشاره کردند. در این جلسه ورود به دستور رسمی و مباحثه نداشتیم. البته آقای خاتمی بین صحبت‌های خود به این نکته هم اشاره کردند که شورای عالی باید سازوکاری فراهم کند که ساختاری دموکراتیک‌تر به خود بگیرد تا بتواند در آینده هدایت کار را برعهده داشته باشد.» 

باقری تصریح کرد:«ایشان همچنین از نفس آغاز به کار مجدد شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بعد از وقفه‌ای که به‌وجود آمده بود، استقبال کردند، اما بر این موضوع نیز تأکید داشتند که مسائل درباره ترکیب شورای عالی و دیگر حواشی باید مورد بررسی قرار گیرد.» 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین درباره شکل‌گیری پارلمان اصلاحات گفت: «در صورتی که پارلمان اصلاحات شکل بگیرد، نهاد بالادستی، شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان خواهد بود و نقش سیاست‌گذار و ریل‌گذار جریان اصلاحات را برعهده خواهد داشت. اما فعلاً این موضوع در حد یک ایده است و اصلاح‌طلبان برای اجرایی شدن و پیدا کردن راه‌های رسیدن به آن نقطه راه طولانی در پیش دارند. این ایده، ایده قابل قبولی است منتها در عمل به نظر می‌رسد پیچیدگی‌ها و مشکلاتی دارد که باید دید چگونه می‌توان بر آن‌ها غلبه کرد.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.