نورالله تیموری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان مصرف آب شرب در سطح روستاهای ایلام به نسبت جمعیت بیش از 2 برابر حد مجاز است در حالیکه الگو و متوسط مصرف روزانه آب در روستاهای کشور بین 150 تا 200 لیتر در شبانه روز است اما در برخی نقاط روستایی این استان این میزان به 450 لیتر نیز می رسد.
وی افزود: رعایت نکردن الگوی مصرف، استفاده از شبکه آب آشامیدنی برای مصارف دامپروری و همچنین فرسوده بودن نیمی از شبکه آبرسانی و هدر رفت آب از دلایل عمده افزایش سرانه مصرف آب در مناطق روستایی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی ایلام شاخص کیفیت آب شرب روستایی استان را بالاتر از میانگین کشوری دانست و یادآور شد: شاخص کیفیت آب شرب روستایی در استان هم اکنون به بالای 99 درصد رسیده است.
تیموری با اشاره به هزینه های بالای تمام شده آب تصریح کرد: قیمت تمام شده هر متر مکعب آب روستایی 16 هزار ریال است که این میزان با متوسط فروش سه هزار و 400 ریال به مشترکان فروخته می‌شود.
وی با بیان اینکه اگر مردم استان این الگو را رعایت کنند در مصرف آب و آب بها مشکلی نخواهیم داشت، گفت: روستاییان در آستانه فصل گرما باید مراقب مصرف باشند و صرفه‌‌ جویی را به عنوان یک اصل رعایت کنند.
تیموری مانده مطالبه این شرکت نزد مشترکان خود را بیش از 165 میلیارد ریال دانست و تاکید کرد: مشترکان لازم است با پرداخت به موقع آب بهای مصرفی خود، این شرکت را در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر یاری رسانند.
به گزارش ایرنا، هم اکنون 56 روستای استان ایلام به صورت سیار آبرسانی می شوند که در پیک مصرف و فصل گرما این میزان تا 100 روستا نیز افزایش پیدا می کند.
تعداد کل مشترکان آب روستایی استان ایلام 45 هزار و 544 مشترک است که از این شمار، 885 را مشترکان عمومی و ادارات، یک هزار و 587 را مشترکان تجاری و صنعتی و 43 هزار و 99 مشترک مربوط به بخش مسکونی است.
منابع تامین آب روستایی در استان ایلام 166 منبع شامل 105 چشمه و 61 مورد چاه و قنات است.
3032/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.