عمران خودآموز روز شنبه به مناسبت روز صنعت چاپ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: چاپخانه داران این استان باید با بازاریابی در شهرهای مرزی عراق روند چاپ و نشر در این استان را رونق داده و به توسعه و بالندگی این صنعت در استان کمک کنند.
وی یکی از علل پایین بودن چاپ و نشر در استان را از طرفی تقاضای پایین برای چاپ و از طرف دیگر الزام دولت الکترونیک عنوان کرد که بر روند توسعه صنعت چاپ و نشر تاثیر گذار بوده است.
وی تمایل برخی افراد و دستگاه های اجرایی به ارجاع و انجام موارد چاپ و نشر خود در خارج از استان و به طور مشخص تهران چاپ آثار مکتوب در خارج استان را از دیگر مشکلات و علل های کم رونقی صنعت چاپ و نشر ایلام عنوان کرد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر این افراد تمایل به چاپ آثار در خارج استان دارند چاپخانه داران نیز انگیزه به روز کردن تجهیزات را ندارند و کیفیت آنها را ارتقا نمی دهند.
وی با تاکید بر داشتن نگاه حرفه ای در صنعت چاپ گفت: این مشکل نه تنها در حوزه صنعت چاپ بلکه در سایر زمینه ها نیز وجود داشته که باید دست اندرکاران این عرصه توانایی لازم را داشته و وارد این عرصه شوند.
وی با اشاره به فعالیت 16چاپخانه سنتی، 27 چاپخانه دیجیتال، یک لیتوگرافی و 12 چاپ سیلک در این استان گفت: از طرف دیگر کثرت واحدهای چاپی موجب کاهش وخرد شدن درآمدها و پایین آوردن خلاقیت از سوی چاپخانه داران شده است.
وی از برگزاری سومین جشنواره صنعت چاپ با هدف تجلیل از فعالان این عرصه خبر داد و گفت: این همایش 13شهریورماه برگزار و از مدیران و فعالان حوزه چاپ استان تجلیل خواهد شد.
در سالنامه رسمی کشور 11شهریورماه به عنوان روز صنعت چاپ نامگذاری شده است.
استان ایلام در طول 430 کیلومتر مرز مشترک با کشور همسایه عراق ، با مراکز جمعیتی شرق و جنوب شرقی این کشور و به طور مشخص استان های دیاله ،واسط و میسان همجوار است.
خبرنگار: آزاده خرم** انتشار دهنده : شهریار حیدری فر
7171/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.