عبدالمالک شنبه‌زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قرارداد قلعه کنجانچم برای واگذاری از طریق صندوق بهره‌برداری از بناها منعقد می‌شود و قلعه پور اشرف در دره شهر از طریق ماده ۲۷ و قلعه والی کهره به فراخوان می‌روند.

وی همچنین در خصوص صنایع دستی استان افزود: ۳۳ رشته فعال صنایع دستی در ایلام وجود دارد و طی ۶ سال گذشته ۱۲۰ کارگاه صنایع دستی دایر شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: بازارچه صنایع دستی استان راه اندازی شده و بازارچه صنایع دستی سرابله نیز در سفر رییس جمهوری افتتاح می‌شود، همچنین استانداردسازی هفت رشته صنایع دستی انجام و چهار رشته نیز احیا شده است.

شنبه زاده یادآور شد: بیش از ۲۰۰ مورد نمایشگاه صنایع دستی بازارچه‌های موقت و فصلی برگزار شده است که در ایام اربعین رونق خوبی داشتند و بیشترین فروش نیز بر اساس آمار گمرک گلیم نقش برجسته و حصیر بوده است.

وی در خصوص واحدهای بوم گردی نیز گفت: ۴۰ واحد فعال بوم گردی در استان فعالیت می‌کنند و ۶۰ نفر متقاضی اجرای طرح بوم گردی هستند که طرح‌ های آنها در حال بررسی هستند.

استان ایلام یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که ۷۷۴ اثر آن تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد ۷۳۷ اثر تاریخی، ۲۴ اثر معنوی، ۶ اثر طبیعی و هفت اثر نیز مکان رویداد دفاع مقدس است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.