سید محمد موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این طرح از ۲۵ خردادماه به مدت یک ماه در ۱۶ پایگاه سنجش استان برای سنجش ۹ هزار و ۵۰۰ نوآموز اجرا شد.

وی با ذکر اینکه همه نوآموزان برای سنجش به این پایگاه ها مراجعه نکردند، گفت: به همین منطور یک روز مشخص در ماه جاری برای سنجش نوآموزان جا مانده از این طرح در نظر گرفته خواهد شد تا همه جامعه هدف مورد نظر زیر پوشش این طرح قرار گیرند.

وی ادامه داد: نوآموزان دختر و پسر در زمینه‌های بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی، مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی در این پایگاه‌های عمومی و یک پایگاه تخصصی در تمامی شهرستان‌های استان مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی ایلام تاکید کرد: این طرح با بکارگیری بیش از ۱۰۰ نفر شامل آزماینده بینایی، آزماینده شنوایی، تحصیلی و مسئول پایگاه و منشی مراقب بهداشت و پزشک اجرا شده است.

موسوی با بیان اینکه پارسال در اجرای این طرح همین تعداد نوآموز زیر پوشش سنجش قرار گرفتند، افزود: از این تعداد ۵۰ نوآموز برای ثبت نام به مدارس استثنایی ارجاع و سلامت مابقی آنها مورد تأیید قرار گرفت و راهی مدارس عادی شدند.

وی یادآور شد: اجرای این طرح در شناخت سلامت روانی و جسمی دانش آموزان و پیشرفت تحصیلی آنان در آینده می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی هدف از اجرای این طرح را کمک به بهبود کیفی سطح آموزش و یادگیری نو آموزان و همچنین سلامت روانی و جسمانی آنان به منظور استفاده در برنامه ریزی آموزشی و بهداشتی متناسب با استعداد کودکان برشمرد.

به گفته موسوی، از مجموع بیش از ۶۰۰ دانش آموز استثنایی در استان که در ۲۲ آموزشگاه به تحصیل اشتغال دارند تعدادی در قالب طرح فراگیر بعنوان دانش آموز تلفیقی در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.

۹۴ هزار دانش آموز استان ایلام سال تحصیلی گذشته در مقاطع مختلف به تحصیل اشتغال داشتند.

بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ معلول تاکنون در استان ایلام شناسایی شده‌اند.

۷۱۷۱/۶۱۱۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.