علی سلیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان اعتبار برای تامین آب، سوخت های فسیلی، آموزش و بازگشایی و مرمت و نگهداری راه های عشایری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این مقدار از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان ایلام، سه درصد نفت و گاز و توازن (ماده 180 تخصیصی مناطق کمتر توسعه یافته) در نظر گرفته شده است.
مدیرکل امور عشایری ایلام یادآور شد: از این میزان اعتبار تاکنون از محل سه درصد اعتبارات تخصیصی نفت و گاز 78 درصد، تملک و دارایی استان 100 درصد و توازن 11 درصد آن تخصیص یافته و در تلاش هستیم که کل اعتبار در نظر گرفته شده برای عشایر استان ایلام تا پایان سال تخصیص یابد.
سلیمی در مورد وضعیت کوچ عشایر نیز گفت: جامعه عشایر کوچرو استان ایلام در مناطق گرمسیری استقرار و اسکان یافته اند و امسال به خاطر شرایط اقلیمی از 30 آبان ماه و 15 روز زودتر موعد کوچ خود به نقاط قشلاقی را آغاز کردند.
وی اظهار داشت: همچنین عشایر کوچرو مهمان از استان های همدان، کرمانشاه و لرستان با جمعیت بیش از 2 هزار نفر و با یک و نیم میلیون راس دام در حال کوچ به مناطق گرمسیری استان ایلام هستند.
به گفته سلیمی عشایر مهمان بیشتر در نقاط گرمسیری بان میل، مهران، برتش دهلران و موسیان استقرار می یابند.
وی تاکید کرد: تمهیدات لازم برای تامین امنیت عشایر با دستگاه های مرتبط اندیشیده شده تا در هنگام کوچ از راه های اصلی، فرعی و ایل راه ها مشکل جانی و مالی (از جمله سرقت احشام) برای عشایر ایجاد نشود.
وی یادآور شد: با هماهنگی آموزش و پرورش کلاس های درس برای دانش آموزان عشایر که در مناطق قشلاقی استقرار یافته اند دایر شده است.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای 9 هزار خانوار با جمعیت 60 هزار نفر و یک میلیون 400 راس دام سبک و سنگین بوده و 71 درصد جمعیت دام استان ایلام در اختیار عشایر است.
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.