به گزارش ایرنا، حسین وطن پور روز سه شنبه در حاشیه بازدید از ساختمان جدید فرمولاسیون و تصفیه سرم های درمانی موسسه رازی افزود: این موسسه به واسطه وجود متخصصان زبده و با تجربه و برخورداری از تکنولوژی های مناسب تولید، مجموعه ای فوق العاده است که از سال های دور در کشورمان فعالیت داشته و امروز نیز فعالیت های خود را توسعه داده است.
وی اظهار داشت: نگاه وزارت بهداشت به این موسسه به عنوان موسسه ای پویا است که این توانایی را دارد  پلت فرم شرکت های دانش بنیان و حامی R&D در این شرکت ها باشد و با همکاری بخش خصوصی به تولید واکسن های مورد نیاز کشور بپردازد.
وطن پور گفت: این سایت از جمله پروژه هایی است که وزارت بهداشت در چند سال اخیر مجدانه پیگیر بهره برداری از آن است تا در GMP مورد تایید سازمان غذا و دارو، محصولات مختلف سرم های درمانی در این خط تولید و به بازار عرضه شود.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: در بازدید امروز، نحوه انتقال تولید از سایت قدیم به سایت جدید ارزیابی شد و امیدواریم این مرکز با اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، به زودی تولیدکننده برتر کشور در سرم های درمانی (مارگزیدگی، عقرب زدگی) باشد.
وی با ابراز امیدواری برای بهره برداری هر چه سریع تراین سایت، تصریح کرد: تولید سرم های درمانی در موسسه رازی نهادینه شده و نیاز کشور را تامین می کند بنابراین باید شرکت های علاقه مند به سرمایه گذاری در این حوزه را به سایر حوزه ها هدایت کرده تا از اتلاف انرژی و سرمایه های کشور جلوگیری کنیم.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به توانمندی موسسه رازی برای صادرات سرم های درمانی یادآور شد: افزایش تعداد جانوران سمی در پی افزایش دما و خشکسالی، افراد بیشتری را در معرض خطر گزش جانوران سمی قرار می دهد  و این فرصتی مناسب برای موسسه رازی است تا محصولات خود را به کشورهای منطقه مانند عراق، افغانستان و پاکستان صادر کند.
  موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بیش از 90 سال قدمت دارد.
6156/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.