فردین حکیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون نیز یک مرکز تیمار و بازپروری حیات وحش در شهرستان ساوجبلاغ  فعال است که گونه های آسیب دیده را درمان و پس از بهبودی  در محیط طبیعی خود رهاسازی می کند.

وی اظهار داشت: این مرکز تیمار توسط یکی از حامیان حیوانات و تشکل زیست محیطی از سال گذشته در شهرستان  ساوجبلاغ راه اندازی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز به فعالیت مراکز نگهداری حیات وحش نیز اشاره کرد و گفت: این مراکز گونه های مختلف حیات وحش را که قادر به زندگی در زیستگاه های طبیعی خود نیستند را نگهداری می کنند.

حکیمی ادامه داد: این مراکز به صورت مستمر توسط کارشناسان حیات وحش پایش می شوند ضمن اینکه مراکز نگهداری بایستی طبق ضوابط اعلام شده از سوی حفاظت محیط زیست عمل کنند و اجازه ندارند که حتی یک گونه را بدون دریافت مجوز از محیط زیست نگهداری کنند.

وی اضافه کرد: همچنین هر گونه نقل وانتقال حیات وحش به این مجموعه ها بایستی با مجوز محیط زیست باشد و بایستی طبق ضوابط و دستورالعمل هایی که محیط زیست به آن ها ابلاغ کرده عمل کنند و با هرگونه تخلف طبق قانون با آن ها برخورد خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست یادآور شد که هر شخصی که دوستدار حیوانات و حیات وحش باشند نمی توانند اقدام به نگهداری حیات وحش کنند بلکه بایستی ضمن اینکه با مجوز محیط زیست باشد فقط می توانند گونه هایی را نگهداری کنند که قادر به زیست در محیط طبیعی خود نباشند.

درحیات وحش استان البرز ۴۱ گونه پستاندار، ۲۸۶ گونه پرنده (علاوه بر پرنده های مهاجر)، ۲۱ گونه خرنده، ۲ گونه دوزیست و ۸ گونه ماهی وجود دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.