مریم اسماعیلی فرد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تبادل کلمات در بین اعضای خانواده 1500 کلمه بوده که اکنون این رقم به 500 کلمه رسیده است.
وی با اشاره به اینکه اعضای خانواده نیاز به شنیدن صدای یکدیگر و گوش دادن حرف های هم در زمینه های مختلف دارند، تصریح کرد: در شرایط کنونی روند برقراری گفتمان در کانون خانواده بسیار پایین آمده است.
وی خاطرنشان کرد: گفت و گو بین والدین و فرزندان نه تنها نقش آموزشی دارد بلکه حلقه محبت و درک حس فهمیدن را در بین اعضای یک خانواده را نیز بوجود می آورد.
وی از نهاد خانواده به عنوان مهمترین محل رشد و نمو شخصیت فرزندان نام برد و اضافه کرد: این کانون در عصر امروز نیاز به مراقبت و آموزش در بخش آسیب های اجتماعی دارد.
اسماعیلی فرد از معلمان مدارس البرز درخواست کرد: در کلاس های درس به نقش مهم گفت و گو در خانواده بپردازند تا از گسست در این کانون مهم در جامعه پیشگیری شود.
وی ادامه داد: رابطان فرهنگی امور بانوان آموزش و پرورش در مدارس بستر مناسب برای آموزش مهارت های زندگی را بوجود آورند تا دانش آموزان دختر با آگاهی کامل از فضای مجازی استفاده کنند و همچنین از عواقب و پیامدهای رفتارهای پرخطر شناخت بیشتری داشته باشند.
وی گفت: شماره های 123 و 1480 را به دانش آموزان معرفی کنیم تا در صورت نیاز از خدمات مشاوره ای و حمایتی آن برخوردار شوند.
وی تاکید کرد: افزایش آموزش به دانش آموزان و حتی اولیا موجب کاهش مشکلات در خانواده می شود.
استان البرز 450 هزار دانش آموز دارد که بیش از نیمی از دختر هستند.
2819/6993
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.