به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دادگستری استان اصفهان، احمد خسروی وفا در اولین جلسه شورای پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی، افزود: قانونگذار در قانون انتخابات شوراها و ریاست جمهوری، تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی در شهرستان ها و بخش های استانها را پیش بینی کرده است.
وی افزود: بر همین اساس شورای پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی در شهرستان ها و بخش های استان اصفهان تشکیل خواهد شد.
رییس کل دادگستری استان در این جلسه، نتایج پیشگیرانه جلسات این شورا در دوره های قبلی انتخابات را بسیار مؤثر دانست و گفت: با برنامه ریزی و هماهنگی و تعامل همه دستگاه های استان در تمامی دوره های انتخابات تا کنون شاهد برگزاری بهترین و سالمترین انتخابات بوده ایم.
وی اظهارکرد: تدابیر و تمهیدات لازم و قانونی برای انتخابات پیش رو نیز اندیشیده شده است.
رییس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان اصفهان با اشاره به مهمترین بندهای دستورالعمل شرح وظایف ستادهای پیشگیری از تخلفات انتخاباتی گفت: پایش و رصد مداوم و مستمر اقدام ها و فعالیت های انتخاباتی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه با هدف پیشگیری از جرایم احتمالی، ایجاد هماهنگی بین دستگاهها و نهادهای عضو ستاد، تبیین و تعیین برنامه های پیشگیرانه و نحوه اجرای آن برای پیشگیری از جرایم احتمالی از جمله مهمترین بندهای این دستورالعمل است.
وی همچنین، هماهنگی و تعامل با هیأت های اجرایی و نظارت بر انتخابات و سایر نهادهای مسئول، ارشاد و راهبری ستادهای انتخابات و توصیه و ارشاد و انذار تشکل ها، احزاب، گروهها و ستادهای تبلیغاتی و اشخاص را از دیگر بندهای این دستورالعمل اعلام کرد.
خسروی وفا همچنین با یاد آوری شایع ترین جرایم انتخاباتی، مراقبت برای جلوگیری و پیشگیری از وقوع آنها را به عنوان محور اصلی این جلسه بیان کرد و افزود: مهمترین شاخص های یک انتخابات خوب، رعایت اخلاق انتخاباتی، قانونگرایی، حفظ سلامت، امنیت و آرامش انتخابات و مشارکت حداکثری مردم است.
رییس کل دادگستری استان اصفهان در پایان تحقق منشور اخلاق انتخاباتی تهیه شده توسط دادگستری استان را نیز در دستور کار قرار داد.
انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران در 29 اردیبهشت 1396 برگزار می شود.
در انتخابات دهمین دوره مجلس در اسفند سال گذشته، شورای نگهبان، آرای فرد منتخب سوم شهر اصفهان را باطل اعلام کرد و بدین ترتیب چهار نفر از این شهرستان راهی مجلس دهم شدند و انتخاب نفر پنجم منوط به برگزاری انتخابات میان دوره ای مجلس شد.
انتخابات میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اصفهان فقط در شهرستان اصفهان و برای انتخاب یک نماینده برگزار می شود.
استان اصفهان به همراه اقلیت مذهبی ارامنه دارای 20 نماینده در مجلس شورای اسلامی است.
2093 / ** خبرنگار و انتشار دهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.