تعدادی از کارکنان بیمارستان الزهرا(س) اصفهان امروز دوشنبه با تجمع در محوطه بیمارستان، خواهان پرداخت کارانه و اضافه‌کاری عقب‌مانده خود از چند ماه گذشته تا کنون شدند.

بیمارستان الزهرا(س) در جنوب کلانشهر اصفهان به‌عنوان بزرگترین و جامع‌ترین بیمارستان استان اصفهان دارای حدود یکهزار تخت و سه هزار و ۵۰۰ پرسنل است.

یکی از کارکنان این بیمارستان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارانه و اضافه‌کاری ما از حدود ۹ ماه گذشته تا کنون پرداخت نشده و مسئولان دانشگاه نیز پاسخ مشخصی در این زمینه به ما نداده‌اند.

منجی با بیان اینکه حقوق ثابت کارکنان این بیمارستان، کفاف زندگی آنها را نمی‌دهد، افزود: امور رفاهی نیز پاسخگوی نیاز ما نیست به‌طوریکه در ۲ ماه گذشته وعده نهار برای کارکنان حذف شد.

به گفته وی به کارکنان این بیمارستان، شیفت اضافه کاری داده می‌شود اما مبلغی بابت آن پرداخت نشده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این زمینه به ایرنا گفت: تجمع امروز کارکنان بیمارستان الزهرا(س) مربوط به خواسته‌های صنفی آنهاست.

آرش نجیمی با بیان اینکه پرداخت کارانه آنها عقب افتاده است، افزود: دلیل آن، عدم پرداخت حق بیمه از سوی سازمان‌های بیمه گر از جمله بیمه سلامت و تامین اجتماعی است.

وی با تاکید بر اینکه به محض پرداخت حق بیمه از سوی این سازمان‌ها، کارانه و اضافه‌کاری کارکنان بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پرداخت می‌شود، تصریح کرد: در ۲ ماه گذشته تا کنون هیچ پولی از سوی این سازمان‌های بیمه گر به این دانشگاه پرداخت نشده است.

نجیمی، مجموع مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سازمان بیمه سلامت از سال ۹۶ تا ۹۸ را ۱۹۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و از سازمان تامین اجتماعی از سال ۹۷ تا ۹۸ را ۵۴۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام و اضافه کرد: عدم پرداخت این مطالبات باعث ایجاد مشکلات مالی در همه بخش‌ها از جمله پرداخت به کارکنان، پزشکان، پرستاران و اعضای هیات علمی شده است.

طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز پیش از این به ایرنا گفت:  در استان بزرگی مانند اصفهان که دانشگاه علوم پزشکی آن ۲۸ هزار پرسنل مستقیم و هفت هزار پرسنل غیر مستقیم همراه با خانواده آنها و شرکت های پیمانکار را زیر پوشش خود دارد، این تاخیر و بی نظمی در پرداخت های بیمه، جمعیت زیادی را تحت تاثیر خود قرار می دهد و اگر تداوم یابد ممکن است در آینده منجر به کاهش کیفیت و کمیت خدمات و ناچار شدن به تعطیلی برخی خدمات و تامین هزینه های برخی خدمات غیر اورژانسی از طریق پرداخت مستقیم شود.

بیمارستان الزهرا(س) سال ۷۲ افتتاح شد و روزانه بیش از ۱۰ هزار تَن به این مجموعه مراجعه می‌کنند که حدود ۲۰ درصد آنها از استان‌های دیگر هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.