حسین علی شهریاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در فربدن اصفهان با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت تنها خدمت قابل لمس دولت یازدهم برای مردم بود، افزود : به علت کم کاری و کارشکنی تیم اقتصادی دولت، این طرح با مشکلات جدی روبرو شده است.
وی به محدودیت های منابع مالی بیمه ها اشاره و اضافه کرد : این موضوع بیمارستان ها را با مشکلات بسیاری رو به کرده است که زیبنده طرحی که افتخار دولت به حساب می آید و مورد اقبال مسئولان و مردم قرار گرفته، نیست.
وی اظهارداشت : رهبر معظم انقلاب سال ها پیش بر این نکته تاکید فرمودند که وقتی فردی بیمار شد نباید دغدغه ای غیر از بیماری داشته باشد و این توصیه ارزشمند ایشان بعد از گذشت سالها با اجرای این طرح در دولت یازدهم و دوازدهم تا حد بسیاری محقق شد اما دوام چندانی نیاورد.
رییس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه با بخش بهداشت و درمان میانه مناسبی ندارد، تصریح کرد : طرح به کارگیری تعداد قابل توجهی پرستار که پس از چند جلسه در کمسیون بهداشت و درمان مجلس تصویب و قول تامین بودجه آن اخذ شده بود در نهایت مورد موافقت سازمان برنامه و بودجه قرار نگرفت.
شهریاری تامین سلامت را بعد از برقراری امنیت مهمترین وظیفه حاکمیت ها دانست و بیان کرد : رویکرد سازمان برنامه و بودجه به بخش سلامت مطلوب نیست در حالی که سلامت مردم در راس امور است.
وی با اشاره به بازدید دو روز گذشته اعضای این کمسیون از مراکز درمانی اصفهان یادآور شد : بیماران مبتلا به سالک در شرق اصفهان رنج بزرگی را تحمل می کنند که زندگی آینده آنان را تحت شعاع قرار داده است.
این نماینده مجلس تاکید کرد : ریشه کنی و کنترل این بیماری در دستور ویژه و اولویت این کمیسیون مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه خیران سهم بسزایی در تامین نیازهای نظام سلامت کشور ایفا می کنند، افزود: چهار هزار و 800 طرح بهداشتی درمانی در کشور توسط خیرین ساخته شده است.
سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت در سال آینده به توجه دولت و مجلس شورای اسلامی برای تامین اعتبارات مورد نیاز بستگی دارد.
وی اظهارداشت: برنامه تحول نظام سلامت رضایت نسبی در مردم ایجاد کرده و دولت مصمم به ادامه این برنامه است.
شماری از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه معاون درمان وزارت بهداشت روز پنجشنبه برای بررسی امکانات درمانی مناطق کمتر برخوردار به شهرستان های غرب استان اصفهان سفر کردند و امروز جمعه در مرکز استان نشست هایی تخصصی خواهند داشت.
به گفته رییس کمیسیون بهداشت و درمان نتایج سفر سه روزه به استان اصفهان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ خواهد شد.
اصفهان دارای حدود هفت هزار تخت بیمارستانی، 52 بیمارستان (37 دولتی و 15 خصوصی و خیریه)، حدود 500 پایگاه سلامت شهری، بیش از 520 باب خانه بهداشت روستایی و 80 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی است.
9861/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.