به گزارش ایرنا، وی سه شنبه شب در چهارمین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم افزود:قرآن کریم مناسب و متناسب با هر مخاطب، کلامی و سخنی دارد که این ویژگی از خصیصه های فصاحت و بلاغت قرآن کریم است.
این مرجع تقلید در ادامه افزود: در قرآن کریم خطاب هایی همچون «یا ایها الناس»، «یا ایها الانسان»، «یا ایها الذین آمنوا»، «یا ایها العباد»، «یا ایتها النفس المطمئنه» و دیگر خطاب ها وجود دارد که پس از هرکدام از آنها، آیاتی مناسب هرکدام از مخاطبان آمده است.
وی با بیان اینکه هرچه به این خطاب ها توجه کنیم، به اهمیت و حساب شده بودن آنها و عظمت قرآن کریم بیشتر پی می بریم، خاطرنشان کرد: این نوع مخاطب شناسی قرآن کریم، به علما و روحانیان می آموزد که در تبلیغ امور دینی باید بر اساس شناخت مخاطبان عمل کنند.
وی با اشاره به طرح برخی شبهات در مسائل فکری و عقیدتی، پاسخ به این پرسش ها با تکیه بر مخاطب شناسی را بسیار مؤثرتر دانست و گفت: مبلغان و روحانیان باید با بهره مندی از سیره ائمه اطهار(ع)، اقشار مختلف مردم را بشناسند و مناسب و متناسب هرکدام از آنها سخن بگویند تا در امر تبلیغ آموزه های دینی موفق باشند.
سی و ششمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی(ره) و چهارمین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم با حضور آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید، آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، آیات تسخیری و مقتدایی، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و جمعی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و فضلای حوزه های علمیه در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) قم برگزار شد.
8146 / 6133/ خبرنگار: سید محمدرضا بهشتی پور ** انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.