عبدالله جلالی روز سه شنبه در جلسه مشترک کمیسیون ماده پنج و شورای حمل و نقل و ترافیک قم در سالن جلسه های معاونت عمرانی استانداری قم اظهار داشت: تشخیص اولویت‌های ترافیکی شهر قم با شورای اسلامی شهر می‌باشد.

وی با اشاره به طرح جامع حمل و نقل قم آن را نقشه راه مدیریت شهری قم دانست و یادآور شد: این طرح پس از ۱۰ سال کار مطالعاتی به تصویب شورای ترافیک استان و سپس به تایید شورای عالی ترافیک کشور رسیده‌است.

جلالی با تاکید بر اینکه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری همه تصمیم‌های خود را بر اساس طرح جامع ترافیک و همچنین طرح تفصیلی شهر می‌گیرد، گفت: بر این اساس طرح تقاطع خیابان امام خمینی نیز از طرح های ضروری و اولویت‌دار ترافیکی قم تعیین شده‌است.

وی با بیان اینکه نباید در برابر مشکل‌های ترافیکی قم سکوت کنیم، در واکنش به برخی از نظرهای ارائه شده در این جلسه مبنی بر غیر کارشناسی بودن ایجاد تقاطع امام خمینی به صورت غیر همسطح گفت: عبور از زیرگذر دید خودروها به نمای حرم حضرت معصومه(س) را خیلی کاهش نمی‌دهد.

مدیرکل مدیریت بحران قم نیز با اشاره به طرح احداث تقاطع غیر همسطح خیابان امام (ره) و شهید کیوانفر قم گفت: با توجه به حادثه خیز بودن خیابان امام قم تعریض این محور بیش از هر اقدام دیگری ضروری می باشد.

محسن اوروجی اظهار داشت: طبق آیین نامه مدیریت بحران کشور مسئولان مدیریت شهری باید در برنامه ریزی برای طرح های عمرانی به مقوله ایمنی و کاهش خطر توجه کنند.

وی با بیان اینکه به دلیل معضل آلودگی هوا طرح های عمرانی و ترافیکی باید پیوست زیست محیطی نیز داشته باشند، خاطرنشان کرد: درحال حاضر محور خیابان امام خمینی قم از پرترددترین معابر این شهر به شمار می آید، و صرفا با ایجاد یک تقاطع غیر همسطح مشکلات ترافیکی آن برطرف نمی شود.

وی اذعان داشت: به دلیل عرض کم این محور شاهد وقوع حوادث رانندگی می باشیم، از این رو باید تعریض شود.

مدیرکل راه و شهرسازی قم نیز در این جلسه با بیان اینکه برای اجرای این تقاطع برغم‌ بیان نظرهای متفاوت هنوز به قطعیت نرسیدیم، گفت: ایجاد برخی تقاطع های غیر همسطح در قم نتایج خوبی را برای این شهر به همراه نداشته است.

حسن صبوری همچنین تقاطع های غیر همسطح خیابان آذر و عمار و یاسر و همچنین تقاطع سه سطحه شهیدان محمود نژاد و بلوار جمهوری را از جمله آن دانست و افزود: طرح تقاطع بلوار پیامبر اعظم (ص) که به صورت همسطح اجرا شد، برای حمل و نقل شهر فایده های بیشتری داشته و باعث جمع آوری خطوط راه آهن از کنار این بلوار شده‌است.

سید مجید فائقیان مشاور اداره کل راه و شهرسازی قم نیز در این جلسه با بیان اینکه خیابان امام خمینی  از دوران قبل از پیروزی انقلاب به عنوان محور پیاده راهی و تفرجگاهی مردم قم در نظر گرفته شده است، گفت: در صورت اجرای این تقاطع به صورت غیر همسطح این قابلیت در این خیابان از بین می رود، و امکان احیای آن نیست. 

وی  تصریح کرد: طرح تقاطع غیر همسطح خیابان امام خمینی از اولویت های ترافیکی قم نمی‌باشد، و در صورت اجرا در نقاط پیرامونی آن با مشکل مواجه می‌شویم.

جلسه کمیسیون ماده ۵ و شورای حمل و نقل و ترافیک قم با حضور مدیران دستگاه های اجرایگی و کارشناسان حوزه حمل و نقل با موضوع بررسی طرح تقاطع غیر همسطح خیابان امام و ۳۰ متری شهید کیوانفر برگزار و پس از طرح دیدگاه های کارشناسی، تصمیم گیری نهایی در خصوص این طرح به جلسه آینده موکول شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.