علی اصحابی روز دوشنبه در آیین بهره برداری از طرح های اشتغالزایی روستایی و عشایری با حمایت های صندوق کارآفرینی امید در بخش مرکزی قم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و صدا و سیما، اظهار داشت: سرمایه گذاری صورت گرفته برای این تعداد واحد تولیدی چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
وی بیان داشت: سهم قم از این تعداد اشتغال ۹۹ تن با اعتبار۵۴ میلیارد ریال است که شامل ۳۷ طرح می باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های اشتغالزایی شناسایی شده در بخش مرکزی و شهر قنوات قم با همکاری مسئولان منطقه ای، دهیاری، بخشداری و همچنین فرمانداری و استانداری افزود: این ظرفیت ها مهمترین عامل توسعه بخش مرکزی است، و امیدواریم ظرفیت های جدیدی نیز مورد شناسایی قرار گیرد.
بخش مرکزی قم با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع دارای ۲ دهستان قنوات و قمرود است که جمعیتی حدود ۳۵ هزار تن دارد.
معاون صندوق کارآفرینی امید کشور با اشاره به اهتمام ویژه این صندوق برای تامین اعتبار لازم اشتغال روستایی در قم ابراز داشت: با توجه به ظرفیت های این بخش به لحاظ نیروی انسانی، سعی خواهیم کرد زمینه کسب و کارهای کوچک و خرد را در روستاهای منطقه فراهم کنیم.
اصحابی همچنین با تاکید بر فرهنگ سازی برای تحت پوشش قراردادن خانواده های روستایی گفت: برای ارتقای ضریب نفوذ بیمه در خانواده های روستایی و عشایری تفاهم نامه ای بین صندوق امور عشایری روستایی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده است.
وی یادآور شد: کسانی که از صندوق کار آفرینی بهره مند می شوند این امکان را دارند تا از طریق صندوق بیمه روستایی که حمایت های خاصی از کارفرمای تولید کنندگان محسوب می شود، تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد حق بیمه در این صندوق توسط دولت پرداخت می شود، گفت: صندوق کارآفرینی امید در راستای افزایش امنیت تولید کشاورزان و جلوگیری از آسیب های طبیعی و غیر طبیعی تفاهم نامه ای را نیز با صندوق بیمه کشاورزی ایجاد کرده است.
معاون صندوق کارآفرینی امید کشور با اشاره به عضویت یک میلیون و ۴۰۰ تن در صندوق بیمه روستایی گفت: با پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و فرهنگ سازی انجام شده ضریب نفوذ بیمه عشایری افزایش پیدا کرد و استقبال خوبی در جامعه رخ داد و این آینده نوینی را برای روستاییان ترسیم می کند تا از مستمری و مزایای این صندوق بهره مند شوند.
چهار طرح اشتغال زایی با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در بخش های مرکزی و سلفچگان قم به بهره برداری رسید.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.