به گزارش ایرنا، نعمت الله امانی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم افزود: این برآورد بر مبنای هزینه‌ های سال قبل بوده و رقم واقعی این اعتبارات در سال 98 افزایش پیداکرده است.
وی همچنین با اشاره به برخی از برنامه‌های عمرانی قم در سال جاری گفت: در پیوست شماره یک قانون بودجه سال 98 کشور ، 42 طرح با اعتبار 193 میلیارد تومان و افزایش 39 درصدی نسبت به سال گذشته ویژه استان در نظر گرفته ‌شده است.
وی ادامه داد: سال 98 همچنین هفت طرح مشترک با استان‌های دیگر با اعتبار 80 میلیارد تومان به همراه هشت طرح ملی استانی با اعتبار 23 میلیارد تومان نیز پیش‌بینی‌شده است.
امانی افزود: در طرح‌های مربوط به مشارکت عمومی - خصوصی نیز 600 میلیارد تومان برای احداث کمربندی قم درنظر گرفته‌شده است.
وی ادامه داد: جمع کل اعتبارات تملک دارایی قم با هشت درصد رشد در سال 98 به 298 میلیارد تومان افزایش پیداکرده است.
وی با اشاره به اعتبارات هزینه‌ای قم در سال 97 گفت: 168 میلیارد تومان مصوب نهایی این بخش بوده که 166 میلیارد تومان به میزان 98 درصد اختصاص یافته است.
امانی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در الزامات 3 درصد حاصل از صدور نفت و گاز، سهم قم 2 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده که تمام این رقم سال 97 تخصیص پیدا کرده است.
وی افزود: در قانون استفاده از امکانات متوازن کشوری نیز از مجموع 116 میلیارد تومان ابلاغی قم، 25 درصد اختصاص یافته است.
معاون سازمان برنامه ‌وبودجه قم ادامه داد: در پرداخت مطالبات طرح های نیمه‌تمام شهرداری 50 میلیارد تومان سال گذشته در نظر گرفته ‌شده بود که این مبحث همچنان باز بوده و به مرحله پرداخت نرسیده است.
امانی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: سال گذشته 150طرح استان با اعتبار 49 میلیارد تومان به‌صورت امانی و 162 طرح نیز که 32 درصد از مجموع 500 طرح عمرانی استان را دربر می‌گیرد نیز به‌ صورت امانی - پیمانی مبادله شده است.
امانی تصریح کرد: توسعه و خدمات شهری و روستایی، آب و فاضلاب، کشاورزی، گردشگری، آموزش‌ و پرورش و حمل ‌و نقل عمومی مهم‌ترین سرفصل‌های اعتبارات هزینه‌ای و تملکی قم در سال گذشته بوده است.
وی افزود: بخش عمده‌ای از اعتبارات هزینه‌ای به‌ صورت ملی بوده و دستگاه‌های ملی اعتبارات را با توجه با رابطه‌ای که با دستگاه‌های استانی دارند توزیع می‌کنند.
معاون برنامه ‌ریزی سازمان برنامه ‌و بودجه قم تاکید کرد: سال گذشته 5 میلیارد و 500 میلیون تومان به‌عنوان پاداش بازنشستگان در یک ردیف بودجه مجزا پرداخت‌ شده است.
وی همچنین تصریح کرد: آبخیزداری، آبیاری تحت‌فشار، مقابله با تاثیرهای ریز گردها، طرح‌های نوآورانه جهادی دانشگاهی و ریاست جمهوری، طرح‌های آبیاری روستایی و عشایری و پایداری آب شرب شهرهای پرتنش از مهم‌ترین محورهایی بوده که امسال از محل صندوق توسعه ملی امکان برداشت آن به استان‌ها داده‌شده است.
7403 / 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.