جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مردم با خرید کالای ایرانی به رونق تولید کمک کنند

کد خبر: ۱۱۷۳۲۲۸
مردم با خرید کالای ایرانی به رونق تولید کمک کنند
به گزارش ایرنا، علی حسین رعیتی فرد در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته قم، با اشاره به الزام های رونق تولید، افزود: برای تحقق رونق تولید بروکراسی اداری در این حوزه باید کاهش یابد و مسیر برای سرمایه گذاران هموار و از سوی دیگر فعالیت های سوداگرایانه تضعیف شود.
وی با تاکید بر این که دلالی ها باید با کمک دولت و ایجاد ساز و کارهای قانونی کاهش یابد، تصریح کرد: حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی در راس قوه قضاییه نوید بخش پررنگ شدن مبارزه با فساد است و بساط سوداگری و رانت را در حوزه تولید کم می کند.
وی با بیان این که باید برای رونق تولید دیپلماسی اقتصادی فعال شود، ادامه داد: ایران اسلامی این ظرفیت را دارد تا با استانداردسازی محصولات تولیدی بازار 15 کشور همسایه را در دست بگیرد.
رعیتی فرد موقعیت جغرافیایی و راهبردی ایران را از دیگر شرایطی دانست که به تولید کمک می کند و افزود: حضور ایران در سه راه سه قاره بزرگ آسیا، اروپا و آفریقا و ترانزیت کالا از دریای عمان و هند به آسیای میانه و اروپا بستر اشتغال و کسب درآمد را ایجاد می کند و امیدواریم زیرساخت های لازم توسط دولت فراهم شود.
وی دسترسی به منابع طبیعی گسترده و بهره برداری از منابع سرشار انرژی را از دیگر ظرفیت های ایران عنوان و اضافه کرد: جامعه کارگری و کارفرمایی خود را ملزم به تمسک به توصیه های حکمیانه رهبر معظم انقلاب می داند تا به یاری بنگاه های اقتصادی کشور شتافته و با خلق جذابیت ها در محصولات ایرانی، نظر و سلیقه مشتریان داخلی و خارجی را تامین نماید.
به گفته وی، بسیج کارگری کشور در 2 هزار و 500 واحد صنعتی و تولیدی حضور دارد و کمک به تولید، افزاش بهره وری، افزایش تعهد، وجدان کاری و اسلامی کردن محیط کار از وظایف اصلی بسیج کارگری است.
رئیس بسیج کارگری کشور با بیان این که امروز مراکز تولیدی نیاز به حمایت همه جانبه مردم دارد، افزود: خیلی از کشورها بسیج شده اند تا ایران را در حوزه اقتصادی به چالش بکشند و خاکریز ایران کارخانه ها و معادنی است که کارگران کار می کنند تا چرخ اقتصادی در حرکت باشد.
وی با بیان این که زمانی که تولید با رکود و تعطیلی مواج شود، سنگر را از دست داده ایم، اضافه کرد: بسیج و سپاه از همه ظرفیت ها در جنگ اقتصادی استفاده می کنند و یار کارگران و تولیدکنندگان هستند تا چرخ اقتصادی بیشتر از گذشته به حرکت درآید.
وی با اشاره به این که در اوایل جنگ و انقلاب برای بسیاری از محصولات و مایحتاج نیازمند بودیم، بیان کرد: در این 40 سال همه مسئولان و مردم تلاش کردند با راه اندازی مراکز تولیدی و صنعتی خودکفا شویم.
رعیتی فرد با بیان این که دشمن بیشترین فشار را در حوزه امنیت غذایی وارد می کند، ابراز امیدواری کرد: با تلاش های صورت گرفته این پیچ تاریخی نیز با موفقیت پشت سر گذاشته شود.
وی با اشاره به نگرانی برخی از تحریم های نفتی آمریکا، گفت: کسانی که نگرششان به غرب است دغدعه دارند با تحریم نفت چه اتفاقی برای اقتصاد ایران رخ می دهد، ولی ظرفیت تولیدی صنعتی و توامندی ایران در حوزه های مختلف به کشور و ملت کمک می کند تا این تحریم ها بی اثر شود.
از پنجم تا 12 اردیبهشت ماه به عنوان هفته کارگر نامگذاری شده است.
/2085/ 1175
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما