مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با اشاره به وجود ۳۴ پست توزیع و انتقال برق در استان قم اظهار داشت: ۶ پست انتقال و ۲۸ پست فوق توزیع برق در قم وجود دارد ضمن اینکه چند طرح توسعه شبکه و احداث نیروگاه های جدید با اعتبار یک هزار میلیارد ریال نیز در حال احداث است.

به گزارش ایلنا از قم، غلامرضا خوش خُلق روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکل برق شهرک های صنعتی قم در سالن امام جواد(ع) استانداری، با اشاره به این که برق منطقه ای تهران شامل سه استان تهران، قم و البرز با جمعیت ۱۸ میلیون تن می باشد افزود: ۲۰ درصد تاسیسات برق کشور در حوزه عملیاتی برق تهران قرار دارد که این موجب شده تا شرکت توزیع برق تهران دارای ویژگی های خاصی باشد.

وی ادامه داد: در تابستان سال گذشته پیک بار شبکه توزیع برق تهران به ۱۰ هزار و ۱۸۲ مگاوات معادل ۲۰ درصد مصرف کل شبکه کشور رسید.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در آذرماه ۸۹ گفت: با اجرای این قانون و افزایش هزینه حامل های انرژی در کشور روند ۶ درصدی سالانه افزایش مصرف حامل های انرژی در آن سال متوقف شد و به منفی ۲ درصد نیز کاهش یافت که این ناشی از مدیریت مردم بود.

وی ادامه داد: با تغییر نوسانات ارز، بار دیگر شاهد افزایش مصرف حامل های انرژی در کشور هستیم به گونه ای که قیمت حامل های انرژی بسیار پایین تر از هزینه تولید این آنهاست.

خوش خلق ادامه داد: اکنون وضعیت به گونه ای است که هزینه هر برگ کاغذ دستمال کاغذی معادل یک کیلوولت تولید برق است که تعرفه های انرژی در کشور باید اصلاح شود. 

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران با اشاره به وجود ۳۴ پست توزیع و انتقال برق در استان قم اظهار داشت: ۶ پست انتقال و ۲۸ پست فوق توزیع برق در قم وجود دارد ضمن اینکه چند طرح توسعه شبکه و احداث نیروگاه های جدید با اعتبار یک هزار میلیارد ریال نیز در حال احداث است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران تعداد مشترکان برق استان قم را حدود ۲۰۰ هزار مشترک اعلام کرد و گفت: در سال های گذشته ۵ هزار میلیارد ریال و در سال جاری نیز یک هزار میلیارد ریال برای توسعه شبکه برق این استان هزینه شده است.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد مصرف برق در قم، خانگی، ۳۰ در صد صنعتی، ۱۲ درصد کشاورزی و بقیه تجاری است.

خوش خلق با اشاره به افزایش سه برابری هزینه های بهره برداری از طرح های توسعه و احداث زیرساخت های برق در یک سال گذشته گفت: اعتبار سال گذشته شرکت توزیع برق تهران ۲۵ هزار میلیارد ریال بود که تنها ۲ هزار میلیارد ریال آن تامین شد.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز صنعت برق کشور در داخل تامین می شود گفت: بخشی از قطعات این صنعت نیاز به واردات و تامین از خارج کشور دارد که به دلیل تحریم ها و مشکل در انتقال ارز، برخی مشکلات در این زمینه ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران گفت: متاسفانه علاوه بر تحریم های بین المللی، با تحریم های داخلی نیز مواجه هستیم به گونه ای که برخی قطعات صنعت برق که با روش های مختلف و دور زدن تحریم ها وارد کشور شده، چندین ماه در گمرک زمین گیر شده است.

وی درآمد شرکت توزیع برق قم را سه هزار میلیارد ریال دانست و گفت: تمام این درآمد در قم هزینه و بیش از این اعتبار نیز در توسعه زیرساخت های استان، توسط شبکه توزیع برق تهران هزینه می شود.

خوش خلق افزود: قم در دسته بندی استان ها جزو مناطق گرمسیر درجه ۳ قرار دارد به همین دلیل تعرفه برق صنعتی این استان متفاوت از استان های دیگر است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر،چاپ و نشر،سلفچگان، محمود آباد،ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.