محمود سیجانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: انجمن تحقیق و توسعه صنعتی در استان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شده است تا راهکارهای پیشرفت کمی و کیفی صنعت در قم با توجه به شرایط موجود، تدوین شود.
وی افزود: به دنبال توسعه صنعتی قم از طریق فعال سازی اقتصاد دانش بنیان هستیم و در این زمینه پژوهش های گسترده ای توسط کارشناسان برجسته حوزه صنعت درحال انجام است.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف، ایجاد مراکز تخصصی تحقیق و توسعه در سطح واحدهای صنعتی استان یک ضرورت است و سازمان صنعت، معدن و تجارت قم آن را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
سیجانی گفت: راهبرد استان برای رسیدن به توسعه صنعتی، استقرار صنایع پیشرفته و کم آب بر است و در این زمینه حمایت های لازم از سرمایه گذاران علاقه مند به انجام فعالیت اقتصادی انجام می شود.
وی افزود: اجرای طرح های تکمیل زنجیره تولید در قم از دیگر برنامه های این سازمان برای ایجاد کارآمدی بیشتر در روند فعالیت های صنعتی استان است، چرا که در این روش واحدهای تولیدکننده یک محصول مشخص در طول هم، نیازهای خود را از طریق یکدیگر برطرف می کنند.
وی با اشاره به موفقیت های پژوهشی استان در سطح ملی، ادامه داد: در همین رابطه شرکت فنی و مهندسی صنعت مبتکر قم توانست، رتبه برتر کشور را در حوزه پژوهش های صنعتی بدست آورد که این مساله نشان دهنده اهمیت انجام فعالیت های تحقیقی در میان واحدهای تولیدی استان است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد،ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که بیش از 90 درصد آن مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.
7405/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.