جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۲۰ طرح تولیدی اردبیل برای دریافت تسهیلات معرفی شد

کد خبر: ۹۵۷۹۶۲
20 طرح تولیدی اردبیل برای دریافت تسهیلات معرفی شد
به گزارش ایرنا، سید حامد عاملی روز پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: برای این طرح ها 900 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با اشتغالزایی یک هزار و 200 نفر پرداخت خواهد شد.
وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی و بانک های عامل باید حمایت بیشتر از واحد های تولیدی را در اولویت کاری خود قراردهند تا واحد های راکد در استان فعال شوند.
عاملی ادامه داد : برای اشتغالزایی در استان اردبیل چاره ای جز حمایت از کارخانه و واحد های تولیدی وجود ندارد و برای ایجاد زمینه های شغلی در استان لازم است بخش خصوصی به صورت جدی حمایت شود.
وی درباره طرح های اشتغال روستایی در استان هم گفت: امسال 26 طرح روستایی با 2 هزار و 970 میلیارد ریال سرمایه گذاری به بانک های عامل معرفی شده است .
تاکنون در استان اردبیل 900 واحد تولیدی و صنعتی پروانه فعالیت گرفته اند که از این تعداد 600 واحد فعال و نیمه فعال هستند.
7110/ 1257
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما