جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

بانک ها مصوبه های کمیته اشتغال استان را نادیده می گیرند

کد خبر: ۸۷۱۵۴۴
بانک ها مصوبه های کمیته اشتغال استان را نادیده می گیرند
به گزارش ایرنا از دادگستری اردبیل ،یوسف خدادادی روز سه شنبه در جلسه کمیته قضایی حمایت از سرمایه گذاری اردبیل با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در رونق بخشی به تولید و اشتغال در استان اقدامات خوبی در کمیته حمایت از سرمایه گذاری داشته ، افزود: تا زمانی که نگاه ملی ، کشوری و حمایت گونه به بحث تولید و اشتغال در استان نداشته باشیم نمی توانیم در بحث رونق اقتصادی و توسعه موفق عمل کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مصوبات کمیته قانونی است، گفت: مدیران دستگاه ها و بانک ها مکلف به اجرای مصوبات کمیته حمایت از سرمایه گذاری هستند.
ناصر عتباتی افزود: در صورت عدم اجرای این مصوبات با متخلفان برخورد قانونی می شود.
وی همچنین به لزوم پیگیری جدی مطالبات بانکی از سوی دایره حقوقی بانک ها و آرائه آموزش های لازم به کارشناسان بانکی برای پیشگیری و مقابله با تخلفات تاکید کرد.
حجت الاسلام محمد علی قاصدی ، رئیس کل دادگستری استان اردبیل هم گفت: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری نیز بر آن تکیه دارند با تکیه بر کار جدی و جهادگونه مسئولان و کارگزاران نهادها و دستگاه ها متولی محقق می یابد و موجب رونق تولید و اشتغال می شود.
وی با اشاره به اینکه بانک ها از جمله نهادهایی هستند که بیشترین تاثیر در مولفه های اقتصادی کشور دارند، افزود: هر چند بانک ها به عنوان یک بنگاه اقتصادی در پی کسب درآمد برای خود می باشند لیکن به رسالت خود در حمایت از تولید و اشتغال نیز باید تمرکز داشته باشند.
وی ادامه داد: به منظور برنامه ریزی صحیح، مدیریت و نظارت های دقیق بر اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در راستای رونق بخشیدن به تولید و اشتغال، دستگاه قضایی استان با اتخاذ رویکردی ضمن استماع نظرات تخصصی مدیران و مسئولان دستگاههای و نهادهای متولی اقتصادی و مدیران عامل بانک های استان و نیز استماع مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و بازدید میدانی از شهرک های صنعتی تلاش می کند ضمن رفع موانع و مشکلات حقوقی حمایت خود را از رونق تولید و اشتغال و نیز جذب سرمایه گذاری مشروع و قانونی در استان اعمال کند.
او اظهار کرد: دستگاه قضایی استان با استفاده از ظرفیت های قوه قضاییه از جمله دادستانی و سازمان بازرسی بر حسن اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در منطقه نظارت دارد و در صورت تسامح و تخلف طبق قوانین و مقررات با متخلفان برخورد خواهد کرد.
6018/ 1257
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما