هاشم علایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بدون اخذگواهی بازرسی آسانسور هرگونه بهره برداری از آسانسورها غیرقانونی بوده و مسئولیت مستقیم حوادث و سوانح احتمالی برعهده مالکان و مدیران ساختمان ها می باشد.
وی بیان کرد: از فعالیت آسانسور های برقی بدون گواهی بازرسی جلوگیری به عمل آمده و هرگونه بهره برداری از آسانسورهای مورد استفاده در اماکن عمومی، ساختمان های مسکونی و اداری و بیمارستان ها منوط به گواهی نامه بازرسی آسانسور از اداره کل استاندارد است.
مدیرکل استاندارد استان گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از آسانسورها در دستگاه های اجرایی مورد استفاده قرار می گیرد، انتظار می رود این دستگاه ها نسبت به استانداردسازی و بازرسی ادواری آسانسورهای خود هرچه سریعتراقدام نمایند.
وی افزود: پس از نصب آسانسورها توسط شرکت های نصاب مجاز دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور از سازمان صنعت، معدن و تجارت آسانسورهای نصب شده جهت بازرسی و صدورگواهی،توسط شرکت های بازرسی تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران مورد بازرسی قرار می گیرند.
علایی بیان کرد: آسانسورها پس از بازرسی و دریافت گواهی بازرسی باید به صورت سالانه نیز مورد بازرسی ادواری قرار گیرند.
وی گفت: عموم همشهریان می‌توانند در صورت نارضایتی از کیفیت،عملکرد و یا ایمنی آسانسورهای نصب شده توسط شرکت های مورد تایید،مراتب رابه صورت کتبی به اداره کل استاندارداستان اردبیل منعکس کرده و یا با شماره تلفن گویای 1517 وتلفنهای 8 -33741157 تماس بگیرند.
خبرنگار: مینا میرقاسمی**انتشاردهنده:عارف شیرزاد
3006/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.