جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

ارائه خدمات زمستانی در ۴۷ پایگاه اورژانس

کد خبر: ۸۲۲۳۳۸
ارائه خدمات زمستانی در 47 پایگاه اورژانس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در طرح امداد زمستانی اورژانس در 47 پایگاه جاده‌ای و شهری به هموطنان ارائه خدمات می‌کنیم.

به گزارش ایلنا، افشین فتحی در جمع خبرنگاران گفت: در طرح امداد زمستانی اورژانس در 47 پایگاه جاده‌ای و شهری به هموطنان ارائه خدمات می‌کنیم.

وی افزود: با بکارگیری آمبولانس‌های دو دیفرانسیل که در چهار محور کوهستانی استان حیران، اسالم، صائین و لنگان مستقر شده به هموطنان ارائه خدمات می‌کنیم. 

فتحی تصریح کرد: در قالب عملیات زمستانی امسال ما حتی نیروهای شیفت خودمان را نیز به حالت آماده‌باش درآوردیم تا در بروز حوادث و سوانح زمستانی از توان نیروها و خودروهای آماده بیشتر استفاده کنیم. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از فعال شدن اوژانس هوایی در ارائه خدمات اورژانسی به هموطنان خبر داد و گفت: ما یک دستگاه هلی‌کوپتر در اختیار داریم که از سال گذشته موفق شدیم در قالب اورژانس هوایی در برخی از مناطق استان به هموطنان خدماتی را ارائه کنیم. 

 

منبع:
ilna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما