به گزارش خبرنگار ایرنا علی رحمتی روز پنجشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: پارسال یکصد میلیارد ریال اعتبار استانی برای این اداره کل در نظر گرفته شده بود که فقط 20 درصد آن یعنی 20 میلیارد ریال آن تخصیص یافت که با تلاش شبانه روزی همکاران توانستیم به مشکلات پیش آمده غلبه کنیم.
وی با اشاره به اینکه اعتبار تخصیصی به سختی کفاف هزینه سوخت خودروهای راهداری را می‌کند، اظهار کرد: امسال اعتبار استانی در نظر گرفته شده 240 میلیارد ریال است که امیدواریم 100درصد این اعتبارات تخصیص یابد.
وی بیان کرد: اعتبار سازمانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هم 481 میلیارد ریال است که اصولا بیشتر این مبلغ تخصیص می یابد.
وی با بیان اینکه نگهداری، ترمیم، روکش، خط کشی،علامت گذاری و بازگشایی راههای مواصلاتی استان بر عهده اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است، اضافه کرد: به خاطر کوهستانی و برف گیر بودن و شرایط اقلیمی استان باید همه احتمالات را پیش بینی کرد و آمادگی مقابله با بحران احتمالی را داشت.
وی ادامه داد: طول جاده های استان شش هزارو 371 کیلومتر است که چهار هزارو 700 کیلومتر آن راه روستایی است و با توجه به برف گیر بودن آنها باید از همین اکنون اقدام به خرید و ذخیره سازی نمک و شن و تعمیر ماشین آلات سنگین و سبک راهداری کرد.
وی با اشاره به ادغام راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در سال گذشته بیان کرد: مسئولیت 306 نفر نیرو، نگهداری جاده، نگهداری ‌ رویه‌های شنی، نگهداری ‌رویه‌های آسفالت، مرمت و نگهداری علائم به اضافه عملیات راهداری زمستانی به این اداره کل واگذار شده است.
وی تشریح کرد: تاکنون وضعیت اشتغال 157 نفر نیروی حجمی و فصلی مشخص نیست و از اردیبهشت ماه قطع خدمات شده‌اند و با ما همکاری ندارند که انتظار داریم فرمانداران حمایت های لازم را داشته باشند تا بتوان با این نیروها قرارداد یک‌ساله منعقد کرد.
رحمتی با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در چهارسال گذشته در استان گفت: احداث سه پاسگاه جدید پلیس راه در محورهای مواصلاتی استان با اعتباری بیش از 32 میلیارد ریال، ساخت و بهره برداری از سالن بزرگ مسافری پایانه مرزی شهرستان بیله سوار با اعتبار 130 میلیارد ریال، محوطه سازی پارکینگ های پایانه بیله سوار با اعتبار 63 میلیارد ریال، احداث و بهره برداری از پنج مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در محورهای مواصلاتی استان، راه اندازی و بهره برداری از 13 دستگاه سامانه ثبت تخلفات سرعت با اعتبار پنج میلیارد ریال، راه اندازی 20 دستگاه تردد شمار و پشتیبانی و بهره برداری از 52 دستگاه تردد شمار با اعتبار 75 میلیارد ریال و احداث و بهره برداری از 2 راهدارخانه در محور اردبیل به سرچم و خلخال به اسالم با اعتبار 15 میلیارد را از جمله خدمات ارائه شده در این مدت می باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل افزود: با اقدامات انجام شده در چند روز آینده 15 دوربین ثبت تخلف سرعت در جاده‌های استان اردبیل آغاز به کار می‌کنند که این دوربین‌ها مجهز به ثبت لحظه‌ای سرعت و ثبت سرعت متوسط در حد فاصل دو دوربین هستند و در مرحله دوم این طرح نیز 12 مکان جانمایی شده و 24 دوربین جدید نصب خواهد شد.
خبرنگار: نعمت محسن زاده** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
/60166130
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.