به گزارش ایرنا مسعود امامی یگانه روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در سالن شیخ صفی استانداری اردبیل افزود: این خسارت ها ناشی از سیل ،زلزله ،تگرگ و سرمازدگی بوده و بیشتر آن مربوط به بخش کشاورزی است.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید جبران این خسارت ها را در دستور کار قرار داده بطوریکه برای جبران آنها 120 میلیارد ریال اعتبار به استان اردبیل تخصیص یافت که براساس اولویت ها بین شهرستان ها توزیع شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل بااشاره به برنامه های آینده مدیریت بحران برای مقابله با بحران های طبیعی افزود: برای سال اینده چهار برنامه اساسی از قبیل آموزش، تامین تجهیزات و امکانات لازم ،برنامه عملیاتی و بیمه را دنبال خواهیم کرد تا بتوانیم جلوی خطرات و خسارات احتمالی ناشی از حوادث طبیعی را بگیریم.
امامی بااشاره به ضرورت آموزش همگانی نیروهای امدادی در استان اردبیل گفت: در بحث بحران ها آموزش یکی از مباحث اساسی است که باید جدی گرفته شود و در این راستا 30 هزار نفر تاکنون آموزش های لازم را برای مقابله با بحران فراگرفتند.
وی اضافه کرد: در مدارس استان هم اقدام های خوبی برای آموزش دانش آموزان صورت گرفته و مانورهایی از طریق هلال احمر اجرا شده که منجر به آگاه سازی دانش آموزان برای مقابله با بحران شده است اما لازم است شعار هر خانواده یک امدادگر عملیاتی شود تا شاهد کاهش تلفات و خسارت در مواقع بحران باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل ادامه داد: همچنین با اجرای مانورهای صفر در تمامی شهرستان ها که بدون اطلاع به دستگاه های امدادی و به صورت غافلگیرانه صورت می گیرد میزان آمادگی دستگاه های امدادرسان سنجیده و بر این اساس کمبودها شناسایی و برنامه ریزی برای رفع آنها صورت می گیرد.
امامی گفت: یکی از موارد مهم در بحث مدیریت بحران و کاهش خسارت عمومی بحث بیمه است و باید بحث همگانی کردن بیمه بسیار بیشتر از این پیگیری شود و بیمه اجباری در بسیاری از موارد عملی گردد.
وی تاکید کرد: بیمه ساختمان ها ، بیمه محل کار، بیمه محصولات کشاورزی از مواردی هستند که باید در زمینه اجباری کردن آنها برنامه ریزی شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل بااشاره به راهکارهای مقابله با بحران های طبیعی گفت: برگزاری مانورها برای آموزش نیروهای امدادی ، توسعه تجهیزات در دستگاه های اجرایی ، تکمیل ساختمان آتش نشانی ،ساماندهی آب های سطحی ، تجهیز مراکز اورژانس ،اصلاح شبکه آب ،اصلاح مناطق پرخطر جاده ها ،تجهیز راهدارخانه ها از جمله راهکاری هایی است که می تواند در مقابله با بحران و کاهش خسارت های احتمالی تاثیر گذار باشد.
خبرنگار:یعقوب شاددل**انتشاتردهنده:عارف شیرزاد
7110/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.