به گزارش ایرنا،  امروز هشت پروژه میراث فرهنگی را که برای اجرای آنها ۲۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است، افتتاح شد.

امروز همچنین  هشت پروژه شامل تاسیسات گردشگری که برای اجرای آنها یکهزار و ۱۳۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است، بهره‌برداری شد.

در جریان سفر امروز همچنین ۱۳ پروژه زیرساختی مروبط به حوزه گردشگری و میراث فرهنگی که برای اجرای آنها ۳۷۵ میلیارد ریال هزینه شده  افتتاح شد.

بزرگترین پل شیشه‌ای معلق ایران در شهر هیر از توابع اردبیل، دروازه عالی قاپو، ساماندهی بقعه شیخ جبرائیل کلخوران، سایت موزه شهر یئری مشکین شهر، نمایشگاه صنایع دستی، احیای غارهای دستکند و نیز مرمت و بازسازی سرای امام جمعه از جمله طرح های مهم و شاخص بهره‌برداری شده در  استان اردبیل بود.

اکثر این پروژه‌ها از دو سال گذشته شروع شده و اکنون به بهره‌برداری می‌رسد.

 امروز علاوه بر یک مرکز تفریحی گردشگری با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال، ساماندهی منطقه نمونه گردشگری با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال و نیز سه واحد هتل با سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد ریال از جمله طرح‌های بهره برداری شده حوزه گردشگری استان است.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این استان در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد میهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.

در تابستان سال جاری، استان اردبیل به علت دارا بودن آب و هوای مطبوع و جاذبه‌های متنوع طبیعی و تاریخی، مقصد نخست گردشگران داخلی ایران بود.

بنا اعلام مسئولان گردشگری، استان اردبیل سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی بوده و در ۲ سال اخیر با اقدامات انجام شده، در حال تبدیل شدن به یکی از قطب‌های گردشگری زمستانی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.