حبیب ابراهیم‌پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در جذب منابع ، کمک به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال و بسترسازی برای ورود به  بازارهای داخلی و بین‌المللی مد نظر قرار گرفته است.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه ۴۰ محصول دانش‌بنیان این استان تا پایان سال‌جاری رونمایی می‌شود،گفت: این محصولات در رشته‌های مختلف و توسط شرکت‌ها و واحدهای فناور تولید و به مرحله ارائه به بازار رسیده است.

او اظهار داشت: پارک استان در بیش از ۱۴۵ واحد فناور فعال است و ۵۶ محصول آن تجاری‌سازی شده که پنج شرکت از این تعداد محصولات خود را صادر می‌کنند.

ابراهیم‌پور از فعالیت ۲ مرکز رشد تخصصی در این پارک خبر داد و افزود: مرکز رشد کشاورزی با ۱۴ واحد فناور و مرکز رشد گرمی مغان با ۱۲ واحد فناور از جمله مراکز رشد تخصصی استان است.

وی افزود: چهار رویداد شتاب (استارت آپ) گردشگری،کشاورزی ، ورزشی و صنایع خلاق در استان برگزار شده و ۳۳ ایده موفق این پارک با محوریت صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در رویداد شتاب به ثبت رسیده‌ است.

ابراهیم‌پور نمونه تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را تولید چهار قلم گندم متناسب با اقلیم و شرایط خاص مناطق کشور، تولید درخت اورس با عمل‌آوری سه ماهه، تولید سنسور خودرو، اسماربلوتوث و نانوپودر اعلام کرد و گفت: تلاش می‌شود محصولات تولیدی به مرحله تجاری‌سازی برسند.

پارک‌های علم و فناوری به عنوان یکی از مهم‌ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش‌بنیان و محیطی مناسب برای استقرار ، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه‌ها و سایر موسسه‌های پژوهشی به فعالیت‌های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه‌های متکی بر فناوری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.