سعید شهند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  افزود: یکی از مهم‌ترین تهدیدهای دریاچه نئور گونه مهاجم ماهی کاراس است که در سال ۸۴ در این دریاچه مشاهده و  سبب تغییر اکو سیستم و زنجیره غذایی و از بین رفتن یکی از مهم‌ترین گونه شاخص این دریاچه میگوی گاماروس شد.

وی اظهار داشت:از سال ۸۸  نیز پرورش ماهی قزل آلا که در بحث تنظیم اکوسیستم تالاب و گردشگری بسیار مهم  بود به دلیل نبود گاماروس و توان رشد متوقف شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان  کرد: احیای دریاچه نئور نیازمند  مطالعه و تحقیق  است و از سال ۹۳ به طور جدی اقدامات اجرایی برای برگرداندن آن به حالت اولیه آغاز شده و امید است با توجه به تکمیل مطالعات و تاکید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر این موضوع و کمک کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست این تالاب منحصر بفرد به سمت احیا پیش برود.

وی گفت: مدیریت زیست بومی تالاب نئور با همکاری ارگان‌های اجرایی ذیربط و جوامع محلی پس از تدوین و طرح در شورای برنامه ریزی استان عملیاتی خواهد شد.

دریاچه نئور در ۴۸ کیلومتری جنوب شرقی اردبیل در ارتفاع ۲۵۰۰ متری از سطح دریا واقع است و مساحتی بالغ بر ۲۱۰ هکتار دارد، عمق متوسط این دریاچه پنج متر است که در برخی مناطق عمیق‌تر می‌شود.

این دریاچه یکی از مناطق گردشگری استان اردبیل است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.