صادق حاجی حمزه لو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام برای نخستین بار در سطح کشور به اجرا در می آید و شامل خیرین پیش از سال 1394، سال 1395 و سال 1396 می شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن، بانک اطلاعاتی ویژه ای در مورد خیرین، موسسات خیریه و اموالی که برای فعالیت بهتر در حوزه سلامت هزینه شده، در دست تدوین است که امیدواریم امسال به پایان برسد.
وی بیان کرد: در حال حاضر پنج مرکز درمانی خیریه در آذربایجان غربی فعال است که از جمله آنها می توان به موسسه خیریه امید به عنوان بزرگترین مرکز درمانی خیریه شمال غرب کشور اشاره کرد.
مسوول امور خیرین و موسسات خیریه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: طی 6 سال گذشته 400 میلیارد ریال برای احداث بیمارستان خیریه امید در ارومیه هزینه شده است.
حاجی حمزه لو گفت: علاوه بر آن، درمانگاه های خیریه حضرت فاطمه زهرا (س) قره قشلاق سلماس، حضرت موسی ابن جعفر (ع) خوی، خاتم الانبیا (ص) مهاباد و درمانگاه خیریه نیکوکاران سلماس در حوزه خیریه فعالیت می کنند.
وی افزود: علاوه بر آن، در 22 بیمارستان از 24 بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، جلسات هیات مدیره تشکیل و با ثبت در سامانه وزارت کشور کد رهگیری دریافت شده و در آستانه اخذ مجوز قرار دارد.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان از جمله مهمترین اقدامات خیریه در مناطق محروم آذربایجان غربی است، ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در سال های اخیر 13 هزار نفر از این خدمات برخوردار شده اند که در کشور کم نظیر است.
به گزارش ایرنا، انجمن خیرین عرصه سلامت آذربایجان غربی که بیش از یک دهه از فعالیت آن می گذشت، در سال 1395 با ساختار جدید شروع به فعالیت کرده و در سال های 1395 و 1396 افزون بر 220 میلیارد ریال کمک خیریه در این قالب در استان جذب و هزینه شده است.
8137/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.