معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: 93 واحد اقامتی در استان پذیرای مسافرین تابستانی است.

حسین امامی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون از بابت اسکان مسافرین به استان با کمبود محل اقامتی مواجه نبودیم افزود: امسال 93 واحد اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان، مهمان پذیرو مجتمع خدماتی رفاهی در سطح استان پذیرای مسافران تابستانی است که نسبت به سال گذشته 3 واحد اقامتی به محل های اقامتی مسافرین اضافه شده است.

وی با اشاره به شناسایی ۴۹ روستای هدف گردشگری در استان اضافه کرد: روستاها و مناطق عشایری استان دارای ویژگیهای خاصی از نظر آب و هوای مناسب، تنوع طبیعت و چشم اندازهای بکر و انواع خوراک و غذاهای بومی هستند و می طلبد بخش دولتی و خصوصی با همکاری مشترک از این ظرفیت نهایت استفاده را ببرند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با اشاره به 7 واحد اقامتگاه بوم گردی در روستای استان اظهار کرد: این واحدهای بوم گردی با ظرفیت روزانه 70 نفر اماده ارائه خدمات به مسافرین تابستانی است.

وی تصریح کرد: واحدهای اقامتی بوم گردی استان در روستاهای نصرت آباد و بابا نظر تکاب، روستای بالاگیر اشنویه و روستای لیلانه سردشت ارائه خدمات می دهند.

امامی توسعه واحدهای بوم گردی را جز اولویتهای این اداره کل عنوان کرد و گفت:  مشارکت روستاییان در توسعه واحدهای بوم گردی علاوه بر شناساندن جاذبه های روستا و انتقال فرهنگ، آئین و رسومات هر منطقه به گردشگران زمینه رونق کسب و کار و درامد را برای اهالی منطقه فراهم می کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با تاکید براینکه معرفی روستاهای گردشگری به گردشگران داخلی و خارجی سبب ایجاد فرصت‌های شغلی می‌شود عنوان کرد: می‌توان با عرضه کالاها و تولیدات روستاییان زمینه ایجاد اشتغال پایدار را فراهم کرد.

وی با بیان اینکه در کشورهای خارجی از کوچکترین فرصت  برای حضور گردشگر استفاده می کنند تصریح کرد: با وجود تلاشهای این اداره در راستای توسعه صنعت بوم گردی در روستاهای استان هنوز روستاییان انچنان که باید از این بستر توسعه استقبال نکردند و فرهنگ آن در روستاها جا نیافتاده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی یادآور شد: آذربایجان غربی با وجود دارا بودن ظرفیت های بی بدیل طبیعی و تاریخی در مناطق روستایی و تنوع قومیتی که جلوه هایی بکر در آبادی های دور و نزدیک این استان خلق کرده، سهم ناچیزی از اقامتگاه های بوم گردی دارد و شکوفایی آن نیازمند همت و مشارکت روستاییان است.

امامی ادامه داد: توجه به جاذبه های گردشگری، ساماندهی جاده ها و مسیرهای جاذبه های تاریخی و ایجاد امکانات رفاهی مناسب از مولفه های اصلی رونق بوم گردی و گردشگری در این استان به شمار می رود.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.