منصور جلایر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیگیری نکردن واحد تولیدی برای تمدید پروانه، تعطیلی، غیرفعال بودن واحدها و همچنین رعایت نکردن استانداردهای اجباری تولیدات و خدمات ارائه شده از جمله عوامل ابطال این پروانه ها به شمار می رود.
وی اضافه کرد: کارشناسان اداره کل استاندارد آذربایجان غربی به همراه کارشناسان بخش خصوصی طرف قرارداد به صورت مستمر واحدهای تولیدی و خدماتی را زیرنظر دارند و رعایت استانداردها را پیگیری می کنند.
وی اظهار کرد: در یک سال گذشته همچنین 168 پروانه کاربرد علامت استاندارد در آذربایجان غربی صادر شده است.
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی از تمدید 15 پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان در یک سال گذشته خبر داد و بیان کرد: تولید محصولات غذایی و کشاورزی، مصالح ساختمانی و خدمات سردخانه ای از جمله بخش هایی هستند که برای فعالان آنها در سال جاری پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر یا تمدید شده است.
جلایر گفت: در حال حاضر یکهزار و 23 واحد تولیدی و یکهزار و 83 فرآورده تولیدی مشمول استاندارد اجباری در آذربایجان غربی داریم که واحدهای تولیدی باید استانداردهای تدوین شده در مورد آنها را به صورت کامل رعایت کنند.
وی افزود: همچنین در یکسال گذشته 20 استاندارد ملی در آذربایجان غربی تدوین شده که در زمینه های غذایی، صنعتی، مخابراتی، برق، الکترونیک و مدیریت کیفیت بوده است.
وی تاکید کرد: اولویت ما در تدوین استانداردهای ملی نیازهای موجود در آذربایجان غربی است و این امر را با جدیت دنبال می کنیم.
به گزارش ایرنا، سازمان استاندارد مسئول تدوین، بررسی، سنجش، تایید، صدور، تمدید، تعلیق و ابطال پروانه های استاندارد در بخش های تولید و توزیع به شمار می رود.
از 22 تا 28 مهرماه جاری هفته استاندارد است.
8137/2093 ** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.