محمود کریم‌دخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از این تعداد ۸۵۸ نفر مرد و ۶۷۱ نفر زن بودند که در حرفه و رشته‌های مختلف مهارت‌های کسب و کار را فراگرفتند.

وی ادامه داد: پارسال ۲۹۵ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی در کارگاه‌های ثابت واقع در مرکز فنی‌وحرفه‌ای مهاباد و ۲۰۳ هزار نفر ساعت در کارگاه‌های سیار توسط ۶ مربی خانم و هشت مربی آقا برگزار شد. 

وی با بیان اینکه رشته‌های فنی و صنعتی بیشترین متقاضی را دارند، ادامه داد: مکانیک، تاسیسات، برق، صنعت ساختمان و خیاطی از جمله رشته‌های پرطرفدار هستند که همگی آنها با حداکثر ظرفیت طی سال گذشته برگزار شد.

وی فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را کلید اشتغال پایدار و رفع بیکاری دانست و اضافه کرد: سال گذشته همچنین ۲۵ هزار نفر ساعت در آموزشگاه سیار شهری و ۲۸ هزار نفر ساعت در آموزشگاه سیار روستایی در سطح شهرستان کلاس‌های آموزشی برگزار شد.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مهاباد افزود: همچنین طی سال گذشته،  ۱۳ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در ندامتگاه، ۱۴ هزار نفر ساعت در پادگان، پنج هزار نفر ساعت در جوار دانشگاه و سه هزار نفر ساعت در سکونتگاه‌های غیررسمی به صورت کارگاه سیار در رشته‌های مختلف و کاربردی برگزار شد.

کریم‌دخت افزود: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای ارائه مهارت‌های مختلف برای افراد جویای کار است که انتظار می‌رود مسوولان و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به این مراکز گام‌های موثرتری بردارند.

مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای سه مرکز آموزش فنی و حرفه‌‍ای است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.