سیامک صدقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این پروژه شامل سازه های ملاتی با حجم 2 هزار و 938 مترمکعب و سازه های گابیونی به حجم 58 مترمکعب بوده و برای احداث آن هفت میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه می شود.
وی همچنین پیش بینی کرد که امسال از محل اعتبارات شهرستانی جهت اجرای عملیات آبخیزداری در سطح این شهرستان مبالغ قابل توجه دیگری اختصاص یابد.
صدقی اضافه کرد: اجرای طرح های آبخیزداری در عرصه های ملی و نقاط حادثه خیز عاملی مهم در پیشگیری از بروز سیلاب است که باید در نقاطی که از پیش مطالعه و آماده شده است، به اجرا درآید.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: سال گذشته در راستای حفاظت خاک و جلوگیری از حمل خاک توسط سیلاب در سرشاخه ها و مناطق کوهستانی این شهرستان 59 طرح آبخیزداری در این شهرستان اجرا شد.
وی افزود: این طرح ها در سه فاز و شامل هفت سازه سنگی ملاتی، 12 دستگاه سازه گابیونی (توری - سنگی) و 34 مورد سازه خشکه چینی در فاز نخست با هزینه بر سه میلیارد و 150 میلیون ریال اجرا شد.
به گزارش ایرنا عملیات آبخیزداری شامل اقدامات بیولوژیکی و بیومکانیکی است که اجرای آنها مانع از رسوب و فرسایش خاک می شود و این مهم در توسعه حفاظت از خاک، افزایش منابع آب های زیرزمینی و توسعه بسترهای اقتصادی و اجتماعی بسیار اثرگذار است.
در بوکان 132 هزار هکتار مرتع وجود دارد که 30 هزار هکتار آن مراتع درجه یک با پوشش مناسب، 70 هزار هکتار مراتع درجه 2 با پوشش متوسط و بقیه مراتع درجه سه با پوشش ضعیف است؛ بوکان با 251 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
7510/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.