به گزارش ایرنا حبیبه ذکریایی روز سه شنبه در حاشیه جلسه دو کمیته گذار برون بخشی ارتقا سلامت جوانان و کمیته برون بخشی مداخلات آموزشی پیشگیری از مرگ جوانان به واسطه حوادث ترافیکی افزود: سرمایه گذاری در راستای ارتقای سلامت جوانان، موجب جلوگیری از هدر رفت بسیاری از هزینه های مستقیم و غیرمستقیم سلامت می شود و می توان با تضمین سلامت جوانان، سلامت کل جامعه و نسل های آتی کشور را تضمین کرد.
وی به نقش دستگاه های مختلف در خصوص تامین سلامت جوانان اشاره و اضافه کرد: پیشگیری از حوادث برای جوانان در طول سال از سیاست های این دانشکده می باشد ولی این امر در پایان سال با توجه به مراسم آخر سال و همچنین کثرت مسافرت ها مضاعف می شود.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح کاهش سوانح و حوادث با مداخله های پیشگیری از مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی در گروه های سنی 15 تا 18 و 18 تا 29 سال است.
وی با تاکید بر نقش آموزش در پیشگیری از سوانح و حوادث، گفت: آموزش حرف اول را در کاهش حوادث و سوانح می زند.
ذکریایی بیان کرد: فرهنگ سازی و آموزش استفاده صحیح از تجهیزات و امکانات موجود به ویژه وسایل نقلیه و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی اصلی ترین راه حل پیشگیری از بروز سوانح و حوادث در میان جوانان و نوجوانان است.
وی افزود: آگاهی و عبرت از نتایج وقوع حوادث تلخ باید منجر به عکس العمل مناسب در جهت حذف زمینه بروز آنها شود زیرا در هنگام بروز مجدد همان حادثه، ممکن است خسارت های جسمی و مادی وسیع تری به بار آید.
به گزارش ایرنا خوی با 385 هزار نفر جمعیت، دومین شهر پرجمعیت آذربایجان غربی به شمار می رود و در 135 کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
8135/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.