داود فعال پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای احداث این جایگاه ها که هم اکنون از 88 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، 120 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی هزینه می شود.
وی بیان کرد: با احداث این چهار باب جایگاه، تعداد جایگاه های سی ان جی در منطقه میاندوآب به 51 باب افزایش پیدا خواهد کرد.
فعال پور با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین حدود 449 هزار مترمکعب گاز طبیعی در این منطقه مصرف می شود، افزود: با اتمام و بهره برداری از جایگاه های در حال احداث 6 هزار مترمکعب در ساعت به این میزان افزوده شده و متوسط زمان سوخت گیری برای خودروها نیز به حداقل می رسد.
وی اضافه کرد: همچنین با تلاش و جدیت کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه میاندوآب در ناحیه تکاب، جایگاه CNG شهرداری این شهر موفق به اخذ تاییدیه بازرسی مرحله اول (رفع نواقص بحرانی خاص) و مرحله دوم (اخذ تاییدیه پنج ساله برای مخازن) از اداره کل استاندارد آذربایجان غربی شد.
فعال پور گفت: این جایگاه با اخذ این تاییدیه ها به عنوان اولین جایگاه سی ان جی شهرداری ها در سطح کشور در زمینه استاندارد سازی شناخته شد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون 20 باب جایگاه CNG تک منظوره و 27 باب جایگاه 2 منظوره در جنوب آذربایجان غربی به صورت شبانه روزی در امر توزیع سوخت پاک فعالیت می کنند.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه میاندوآب یکی از مناطق نفتی 37 گانه کشور است که روزانه کار توزیع نزدیک به سه میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی به هشت شهر آذربایجان غربی شامل میاندوآب، مهاباد، بوکان، شاهین دژ، سردشت، پیرانشهر، نقده و بوکان و 2 شهر سقز و بانه در استان کردستان را برعهده دارد.
میاندوآب با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است.
9871/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.