به گزارش ایرنا، علی یزدانی روز پنجشنبه در نشستی با صنعتگران شهرک صنعتی بیلوردی شهرستان هریس با بیان اینکه در راستای حمایت از واحدهای تولیدی، علاوه بر اعطای بخشودگی، مشوق های متعدد در بخش های مختلف در نظر گرفته شده است، گفت: مهم ترین هدف ما از اعطای مشوق ها اشتغال آفرینی است.
وی افزود: در بحث آموزش صنایع کوچک حمایت ویژه ای از واحدهای تولیدی داشته و دوره های آموزشی تخصصی رایگان برای آن ها برگزار می کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران یادآوری کرد: به عنوان جزیی از دولت در 10 ماه گذشته از 435 شهرک و ناحیه صنعتی کشور بازدید کرده و مشکلات واحدها را مورد بررسی قرار داده ایم.
یزدانی با اشاره به برنامه های اقتصاد مقاومتی ادامه داد: همه ارکان نظام اعم از دولت، مجلس و قوه قضائیه در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دخیل بوده و مردم هم نقش جدی در حمایت از تولید داخلی دارند بنابراین باید با همکاری فرابخشی در راه عمل به این سیاست ها قدم برداریم.
وی گفت: تمرکز زدایی جزو سیاست های سازمانی بوده و در این راستا همه اختیارات را به شرکت های استانی تفویض کرده ایم تا مسایل مربوط به واحدها در استان حل و فصل شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اظهارکرد: هر مشکلی هم به هر دلیلی در استان غیرقابل تصمیم گیری باشد توسط هیات مدیره این سازمان و در کمتر از یک هفته بررسی می شود.
یزدانی، ایجاد ناحیه صنعتی در مناطق روستایی و رونق ناحیه های صنعتی راکد روستایی را در سال جاری از سیاست های دولت در ارتباط با صنایع کوچک یا صنایع روستایی عنوان کرد و افزود: در قالب کارگاه های تولیدی کوچک یا صنایع کوچک با استفاده از ظرفیت های منطقه ای و جغرافیایی و منابع موجود، برای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در روستاها بسترسازی می شود.
وی گفت: برای حمایت از سرمایه گذاری در شهرک بیلوردی هریس 50 درصد مشوق بهره برداری در قیمت حق انتفاع این شهرک برای سرمایه گذاران ارایه می شود.
به گزارش ایرنا فرماندار هریس نیز در این نشست خواستار ایجاد تسهیلات لازم و بسترسازی مناسب از سوی شهرک های صنعتی برای استقرار آسان واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران در شهرک صنعتی بیلوردی این شهرستان شد.
رضا تقویمی افزود: تهیه راهبرد کامل و رفع معضلات شهرک های صنعتی و مشکلات تولیدکنندگان نیازمند عزم ملی و هماهنگی تمامی بخش های مرتبط با تولید بوده و تکمیل امکانات زیرساختی مانند اتمام بزرگراه تبریز - هریس - اهر و ممانعت از زمین خواری صنعتی توسط صنعتگرنماها مورد انتظار است.
وی افزایش قیمت حامل های انرژی که منجر به افزایش قیمت محصول تمام شده می شود را عامل دیگری در جهت رکود این شهرک ها عنوان کرد.
فرماندار هریس عمده مشکلات سرمایه گذاران و کارخانه داران شهرک صنعتی این شهرستان را کمبود نقدینگی و نبود بازار فروش داخلی برای تولیدات و سیستم بانکی غیرهمسو برای دریافت تسهیلات و معافیت مالیاتی موضوع ماده132 قانون مالیات های مستقیم برای واحدهای واقع در این شهرک صنعتی عنوان کرد.
تقویمی افزود: شهرک های صنعتی زمانی خواهند توانست کارآمد باشند که تسهیلات و امکانات کافی و حمایت های لازم برای صنایع ایجاد شود.
شهرستان هریس با حدود 70 هزار نفر جمعیت در 65 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
خبرنگار: محمد طلوعیان ** انتشار دهنده: پرویز انصاری
7227/8023/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.