علی جهانگیری، روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی با موضوع جهش تولید، افزود: ما از همه دستگاه‌های اجرایی برنامه می‌خواهیم و باید مطمئن شویم دستگاه‌ها به‌طور کامل و جزء به جزء به برنامه‌های ارائه شده عمل می‌کنند.

وی اظهار داشت: لازم است پروژه‌ها و برنامه‌های تعریف شده دستگاه به دستگاه و بخش به بخش، بررسی و ارزیابی و این اطمینان حاصل شود که چانه‌زنی‌های لازم با دستگاه‌ها انجام شده و چالش‌های پیش روی اجرای پروژه‌ها و عمل به برنامه‌های تعریف شده، رفع شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌ شرقی گفت: باید جدول کلان برای پروژه‌ها و طرح‌های جهش تولید تهیه و هدف گذاری‌های کلان استان برای پایان سال‌جاری با ذکر عناوین پروژه‌ها، برنامه‌ها و کمیت‌های مورد انتظار قید شود.

جهانگیری ادامه داد: باید توجه کرد در این جدول اقدامات مورد نیاز به تفکیک پروژه مشخص شده باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: برنامه‌ها و پروژه‌های «جهش تولید» در استان با محوریت سند تدبیر توسعه و مطابق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تعریف می‌شود.

داود بهبودی، با بیان اینکه لازم است دستگاه‌ها در تهیه برنامه‌ها و پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید هدف گذاری مشخصی داشته باشند، افزود: این هدف گذاری باید به صورت واقعی بوده و بر اساس ظرفیت‌های استانی و ملی انجام شود.

وی اظهار داشت: لزوم توجه به محورهایی مانند «استفاده بهینه از منابع موجود»، «افزایش منابع استانی»، «بهبود فرآیند تولید» و «سرمایه‌گذاری در تکمیل زنجیره تولید» در تدوین این برنامه ها برای تحقق شعار جهش تولید ضروری است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی با بیان این‌که ۱۴ صنعت اولویت دار در آذربایجان شرقی شناسایی شده است، گفت: باید در استان استراتژی صنعت تعریف شود و به موضوعاتی مانند ساخت داخل، بهبود فضای کسب و کار و تکمیل زنجیره تولید و فروش محصولات بطور دقیق تر و موثرتری توجه کرد.

 در این جلسه نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی و برنامه های دستگاه متبوع در رابطه با جهش تولید را ارایه کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.