فیروز باقرزاده روز پنجشنبه در جلسه پدافند زیستی در سازمان جهادکشاورزی استان، اظهار کرد: باید مسائل و مشکلات به وجود آمده به همراه اعداد و ارقام احصاء و ساز و کارهای مقتضی به کار گرفته شود زیرا اکنون دنیا با یک بحران مواجه شده است و کشور نیز از این قضیه مستثنی نیست.

وی با اشاره به این‌که اقتصاد کشاورزی کشور در اثر شیوع ویروس کرونا متحمل زیان بیش از اندازه شده است، ادامه داد: بعد از انقلاب و دوران جنگ تحمیلی، کشور با چنین مشکلی به خصوص در بخش کشاورزی مواجه نشده بود؛ تبعات این بیماری روز به روز بیشتر و عمیق تر می‌شود که مهمترین آن در بحث شیر و لبنیات است.  

وی گفت: روزانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ تن در سطح استان، شیر تولید می‌شود که بدون فرآیند فروش، شیرهای تولیدی جذب می‌شوند.

باقرزاده با اشاره به این موضوع که تعدادی از واحدهای تولیدی، تولیدات خود را به تولید الکل تغییر داده‌اند، افزود: باید تلاش کنیم تا واحدهای تولیدی به فعالیت خود ادامه دهند و در این راستا با ایجاد مشوق‌ها و ایجاد انگیزه مرغداران را تشویق به جوجه ریزی کنیم تا در ماه رمضان با مشکل روبرو نشویم.

وی اظهار کرد: باید از طریق صدا و سیما موارد بهداشتی در حوزه دام و طیور، آبزیان و تولیدات گیاهی به اطلاع بهره برداران رسانده شود.

باقرزاده افزود: علاوه بر رصد موارد بیماری کرونا، در بحث تهیه کود و سموم و مبارزه با آفات و امراض باید اقدامات لازم در این خصوص انجام شود تا در فصل بعدی با مشکل مواجه نشده و سموم مورد نیاز کشاورزان به موقع در اختیار بهره برداران قرار گرفته شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.