حکیمه انتظاری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مدارس روستایی مراغه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تحصیل این دانش آموزان در مدارس روستایی، نوسازی و بهسازی آنها مورد توجه قرار می گیرد.
وی ادامه داد: برخی از مدارس روستایی، هم اکنون فرسوده بوده و با کمبود برخی امکانات روبرو هستند که تلاش می شود با همکاری آموزش و پرورش این نیازها مرتفع شود.
وی اضافه کرد: دسترسی دائمی به آب آشامیدنی، محوطه و راه دسترسی مناسب و نیز تجهیزات آموزشی از جمله دغدغه هایی است که با برنامه ریزی مناسب در این مدارس در حال رفع شدن است.
انتظاری گفت: دهیاری ها و بخشداری در کنار آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس، در راستای توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس در مناطق کم برخوردار روستایی هستند.
وی افزود: با توجه به وجود برخی محدودیت های اعتباری، بهره گیری از ظرفیت خیران می تواند در نوسازی، تجهیز و نیز ساخت مدارس جدید، بیش از پیش ضروری است.
وی اضافه کرد: توجه و رفع مشکلات و کمبودها در مناطق روستایی به ویژه مدارس از رویکردهایی است که توسط دستگاه های اجرایی براساس سیاست دولت تدبیر و امید دنبال می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان مراغه با حدود ۴۹هزار دانش آموز و ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۷۴۸۷/۳۰۷۷

مدارس روستایی مراغه مدارس روستایی مراغه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.