به گزارش ایرنا، محمدرضا مشایخی روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی با حضور جودی مدیر کل ثبت احوال استان آذربایجان شرقی، با بیان اینکه آمارهای ثبت احوال در ثبت ۴ وقایع حیاتی ولادت، فوت، ازدواج و طلاق، در تصمیم گیری مسؤلان تاثیر بسزایی دارد، افزود: شناسایی هویت افراد یک جامعه و آمارهای مربوط به آنها زیربنای توسعه یک جامعه است که بخشی مهمی از آن توسط ثبت احوال انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه ثبت احوال در ارتقاء امنیت، حفظ و نگهداری اسناد هویتی مردم، وظیفه خطیر و مهمی برعهده دارد، بیان کرد: در این خصوص الکترونیکی شدن کارهای اداری که یکی از سیاست های مهم دولت می باشد علاوه بر تسهیل در امور مردم سبب حفظ و نگهداری مطمئن اسناد هویتی شده است.  

فرماندار ویژه میانه روشنگری و اطلاع رسانی از آمار و ارقام وقایع حیاتی را یکی دیگر از وظایف ثبت احوال عنوان کرد و گفت: امروزه برای برنامه ریزی و تصمیم گیری در هر زمینه ای در درجه اول به آمارهای دقیق و به هنگام و قابل استناد نیاز داریم و در واقع ملاک اولیه و اصلی بسیاری از تصمیمات و برنامه ریزی ها، اطلاعات و آمار جمعیتی است پس ضرورت دارد که مراجع و سازمانهای مرتبط تعامل و همکاری بین بخشی خوبی با هم داشته باشند تا ۱۰۰ درصد وقایع حیاتی شهرستان در مهلت های قانونی به ثبت برسند و ما بتوانیم آمارهای صحیح، به روز و قابل اعتماد داشته باشیم.

کارت ملی رای اولی ها خارج از نوبت صادر می شود

مدیر کل ثبت احوال استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست عنوان کرد: با توجه به مشکلات مربوط به صدور کارت هوشمند، تمامی شماره‌های پیگیری ارائه شده به متقاضیان، در حکم کارت ملی هوشمند و مورد پذیرش تمامی دستگاه‌های اجرایی خواهد بود.

احد جودی، صدور کارت ملی هوشمند را یک انقلاب و تحول اداری بزرگ عنوان کرد و گفت: کارت ملی هوشمند با ارائه سه کاربرد اصلی شناسایی، تصدیق هویت و امضای دیجیتال این امکان را فراهم می‌کند تا بتوان از کارت به عنوان یک ابزار چند کاره استفاده  کرده  و از وقوع جرایم و سوء استفاده هم جلوگیری کرد.

وی همچنین از صدور خارج از نوبت کارت ملی هوشمند برای رای اولی ها در انتخابات خبرداد و گفت: سعی می شود این افراد بدون هیچ مشکلی در پای صندوق های رای حضور یابند.

  

کاهش ۱۴ درصدی تولد و فوت در میانه

 رئیس اداره ثبت احوال شهرستان میانه نیز در این جلسه گفت: در شهرستان میانه در ۴ ماهه سال ۹۷ تعداد ۹۸۹ نفر متولد شدند که در ۴ ماهه سال جاری به ۸۴۵ مورد رسید و کاهش بیش از ۱۴ درصدی را نشان می دهد.

حسن کاغذکنانی افزود: در واقعه فوت نیز در این بازه زمانی ۱۴ درصد کاهش یافته و از ۳۹۸ واقعه در سال گذشته به ۳۴۲ واقعه در سال جاری کاهش یافته است.

وی واقعه ازدواج در ۴ ماهه سال گذشته را ۵۸۰ فقره و در سال جاری ۴۷۶ فقره اعلام کرد و گفت: شاهد کاهش بیش از ۱۳ درصدی این واقعه در شهرستان هستیم.

کاغذکنانی خاطرنشان کرد: در بحث طلاق نیز با آمار نگران کننده در سطح کشور و استان مواجه هستیم.

۷۲۳۱/۳۰۷۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.