زندگینامه عطاالله مهاجرانی

خلاصه مطلب:

عطاءالله مهاجرانی سابقه نمایندگی مجلس، معاونت رئیس جمهوری، رایزنی فرهنگی ایران در پاکستان، معاونت فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک و وزارت فرهنگ و ارشاد را در کارنامه خود به ثبت رسانده است. 

 

توضیحات :

عطاءالله مهاجرانی متولد 2 مرداد ماه سال 1333 در اراک است. او مقطع کارشناسی را در رشته تاریخ و در دانشگاه اصفهان، مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه شیراز و مقطع دکترایش را در دانشگاه تهران سپری کرده است.

مهاجرانی سوابقی همچون نمایندگی دوره اول مجلس شورای اسلامی، رایزنی فرهنگی ایران در پاکستان در سال های 1363 و 1364، معاونت حقوقی و امور مجلس در فاصله سال های 1364 تا 1368، معاونت حقوقی رئیس جمهور در دوران ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای، عضویت در شورای سیاستگذاری سازمان صدا و سیما با حکم مقام معظم رهبری، عضویت در هیئت امنای خبرگزای ایرنا، معاونت فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک، وزارت فرهنگ و ارشاد در دولت سیدمحمد خاتمی و ریاست مرکز گفتگوی تمدن ها را در جمهوری اسلامی ایران برعهده داشته است، اما در نهایت در حوزه سیاسی ابتدا به صورت تلویحی و پس از آن به صراحت علیه ولایت فقیه موضع گیری کرد و سرانجام از کشور خارج شده و فعالیت علیه نظام را در پیش گرفت. 

مقالات

  • عطاالله مهاجرانی نوشت: چاقوى دسته صدفى تیغه بلند برنده ولایت فقیه و یا استناد به آقا سال ها در کف اصولگرایان افراطى و یا متعادل بود. مخالف خود را به مخالفت با ولایت و آقا متهم مى کردند. پزشکیان با مهارت جراحى که تیغ در دست مى گیرد. این تیغ را از دستشان گرفت! دو گوش افراطیون پایدارى را برید و گذاشت کف دستشان! اینکه مدام مى گویند. نباید از رهبرى هزینه مى کرد. بی سابقه هزینه کرد. بایست عذرخواهى کند و … براى این أست که پزشکیان با همان تیغ کارشان را ساخت. بدون این تیغ هیچ ندارند.

  • مهاجرانی وزیر ارشاد در دولت اصلاحات نوشت: وزن {جبهه} پایداری در رای اعتماد سنجیده شد. جمعی ۵۰ تا ۶۰ نفره‌اند که البته از همین امروز آب می‌روند. محو می‌شوند مثل سایه در برابر آفتاب.

  • یادداشت؛

    سید عطاءالله مهاجرانی وزیر پیشین فرهنگ نوشت: برخی چنین مقتضیاتی در زندگی پیدا می کنند که حلقه وصل یا پل پیوند باشند. مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب به شکل طبیعی و یا از حُسن تقدیر چنین موقعیتی دارد.

  • سید عطاالله مهاجرانی وزیر پیشین ارشاد نوشت: ١٥ تیر انتخابات ریاست جمهورى انجام شد. قرار أست دو ماه بعد در شهریور بحث رای اعتماد وزیران در مجلس مطرح شود. در جهان امروز چند ساعت بعد از نتیجه انتخابات دولت جدید کار را شروع مى کند. در ایران دو ماه بعد اول بحث! عقب افتادگى از شتاب زمانه یعنى همین تسویف همان غرقابه أست!