غیبت ستاره هایی مانند مهدی طارمی، سامان قدوس و شجاع خلیل زاده در بازی تدارکاتی ایران مقابل تیم زیر 21 سال تیخوانا باعث سوال درباره وضعیت آن ها شد.

جماران ورزشی؛ به نقل از ورزش سه، با اینکه امیر قلعه‌نویی در دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران مقابل تیم زیر 21 سال تیخوانا سعی کرد از تمام نفراتش بهره ببرد، اما علاوه بر عدم استفاده از یک دروازه‌بان ذخیره، غیبت 6 بازیکن در ترکیب نیمه‌های اول یا دوم مشکوک بود.

تیم ملی این بازی تدارکاتی را با علیرضا بیرانوند شروع کرد و در نیمه دوم هم سید حسین حسینی به زمین رفت تا فرصت به سید پیام نیازمند نرسد، اما از بین 6 بازیکن دیگری که در ترکیب دو نیمه قرار نگرفتند، فقط مصدومیت روزبه چشمی از قبل مشخص بود. غیر از پیام نیازمند، 6 بازیکن دیگر یعنی شجاع خلیل‌زاده، روزبه چشمی، سامان قدوس، مهدی ترابی، محمد محبی و مهدی طارمی در ترکیب دو نیمه حضور نداشتند و مشخص نیست به‌جز کاپیتان استقلال، چرا 5 بازیکن دیگر در این جمع قرار گرفتند.

روزبه چشمی که آسیب دیدگی‌اش از قبل مشخص بود، مثل دو دیدار تدارکاتی گذشته دوباره حضور نداشت، اما محمد محبی و مهدی ترابی که در مسابقه دوستانه قبل برابر مالی به علت جلوگیری از تشدید مصدومیت به میدان نرفتند، در جدال با امیدهای تیخوانا هم در دو ترکیب جای نگرفتند. وضعیت شجاع خلیل‌زاده، سامان قدوس و مهدی طارمی هم به‌طور مشخص گزارش نشده، اما قدوس پیشتر مصدومیتی داشت که احتمال دارد دوباره سراغ او آمده یا برای حفظ سلامتی‌اش در جام جهانی، در این بازی تمرینی استفاده نشده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.