دو ملی پوش فوتبال ایران در بدو ورود به مکزیک در گفت و گو با فیفا از وضعیت تیم ملی فوتبال و شرایط آمادگی خود گفتند.
جماران ورزشی؛ علیرضا جهانبخش پس از ورود تیم ملی ایران به تیخوانا مکزیک در گفتوگو با FIFA TV درباره چهارمین حضور خود در جام جهانی، اظهار داشت: خیلی خوشحالم اینجا هستم. برای کل تیم تجربه متفاوتی خواهد بود و خدا را شکر این شانس را دارم در چهارمین جام جهانی حضور پیدا کنم. امیدوارم تجربه خوبی برای خودم و تیم باشد.
وی درباره اینکه چقدر امیدوار است تیم ملی در نخستین جام جهانی 48 تیمی تاریخ، برای اولین بار از گروهش صعود کند، گفت: خدا را شکر شرایط تیمی ما مثبت و خوب است. اردوی خیلی خوبی را در ترکیه پشت سر گذاشتیم. در مکزیک هم به این سمت میرویم که تورنمنت خوبی داشته باشیم. قطعا هدف ما کسب بهترین نتایج است اما بهتر است بازی به بازی پیش برویم.
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام تمرکز ما روی بازی با نیوزیلند است. امیدوارم بازی خوبی شود و در ادامه هم بتوانیم تورنمنت خوبی را رقم بزنیم.
حاج صفی: شرایط تیم خیلی خوب است
احسان حاج صفی پس از پرواز طولانی ملیپوشان ایران و ورود به تیخوانا مکزیک درباره حضور خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به فیفا تی وی، اظهار داشت: خوشحالم که سرانجام تیم ما به این شهر آمد. خدا را شکر شرایط تیم هم خیلی خوب است و پس از اتفاقاتی که برای ما رقم زدند، سرانجام به ما ویزا دادند. ضمن تشکر، باید از فیفا گلایه کنم که چرا تا این حد دیر به ما ویزا داده شد.
وی افزود: ضمن اینکه تا الان به بازیکنان و چند نفر از اعضای کادرفنی ویزا دادهاند اما متاسفانه به تعدادی از نفرات اصلی کادرفنی و مدیریتی تیم که حضورشان همراه ما خیلی مهم است ویزا ندادهاند. از جمله سرپرست، مدیر اجرایی یا مدیر رسانهای که نقششان در تیم خیلی مهم است. همین جا از فیفا میخواهم به این موضوع رسیدگی کند تا در روزهای آینده مشکل حل شود.
کاپیتان تیم ملی درباره میزان امیدواریاش برای صعود ایران از مرحله گروهی، گفت: فوتبال قابل پیشبینی نیست اما در چند ماه گذشته متاسفانه شرایط سختی داشتیم. در این یک سال کشور ما ۲ جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشت و مردم ایران شرایط سختی را تجربه کردند.
حاج صفی تاکید کرد: بازیکنان تیم ملی ایران هم جزئی از این مردم هستند. طبیعی بود شرایط بدنسازی و آمادهسازی تیم دچار مشکل شود اما خدا را شکر با برنامهریزی کادرفنی تمرینات خیلی خوبی را پشت سر گذاشته و بدنسازی خیلی خوبی انجام دادیم.
وی اشاره کرد: تیم صددرصد آماده است. گروهمان هم خیلی خوب است و توانایی صعود از این گروه را داریم. الان شرایط آمادگی ما خوب است. در نهایت برای شادی مردم ایران اینجا هستیم.