به گزارش دوشنبه ایرنا از سازمان برنامه و بودجه، محمدباقر نوبخت در این ابلاغیه یادآوری کرد: بارندگی روزهای گذشته با وجود ارزشمند بودن در خشکسالی های اخیر، به اموال و اثاثیه شهروندان گلستان خسارت فراوان وارد کرد.
وی افزود: مطابق ابلاغ رئیس جمهوری صدور تخصیص دوباره 100 میلیارد ریال تنخواه برای این استان ابلاغ می‌شود.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: به بنیاد مسکن و سازمان‌های مدیریت گلستان ابلاغ می‌شود در همکاری سازمان مدیریت بحران همزمان با ارائه کمک‌های اضطراری به آسیب دیدگان، نسبت به ارزیابی خسارات وارد شده به شهروندان اقدام و از میزان خسارت به هر خانوار برای کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت به سازمان برنامه و بودجه گزارشی ارسال کنند.
به گزارش ایرنا، با آغاز فعالیت سامانه سرد و بارشی از هفته گذشته بیش از 300 میلی متر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به 1.5 متر رسید.
بخش زیادی از مناطق شمالی و غربی گلستان اعم از مزارع کشاورزی، راه ها، خانه های شهری و روستایی به زیر آب رفته است.
1648/3091
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.