محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور نوشت: آنچه که مردم در راهپیمایی روز جمعه و تجمعات مختلف در شهرهای ایران به رغم تهدیدهای رژیم صهیونیستی از خود به نمایش گذاشتند حاکی از خصلت و ویژگی ایرانی است که در هر شرایط وفادار به خاک و سرزمین‌اش است و حتی با وجود برخی گلایه‌ها و انتقادها به مسئولان و حاکمیت، در برابر دشمنی دشمنان با ایران در صحنه حاضر می‌شوند تا به جامعه جهانی نشان دهند برای حفظ و حراست از کیان کشور با وحدت و همبستگی اجازه نمی‌دهند خواب شوم بدخواهان ملت ایران در ایجاد تفرقه و نفاق تعبیر شود.

به گزارش جماران؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور نوشت:

انسجام ملی همیشه رمز پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان بوده است و در مقطع فعلی هم با هدایت رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح و دیپلمات‌های کشورمان و همچنین حضور تاثیرگذار چهره‌های ملی در صحنه پیروز این عرصه ملت بزرگ ایران خواهد بود.

نگاهی به حوادث مختلفی که بعد از انقلاب اسلامی ایران در کشور حادث شد از جمله ۸ سال جنگ تحمیلی حضور تاثیرگذار مردم در عرصه‌های مختلف، معادلات بدخواهان ملت ایران را به هم ریخت و دشمنان را در دستیابی به اهداف خود بویژه تضعیف روحیه مردم ناکام گذاشت.

آنچه که مردم در راهپیمایی روز جمعه و تجمعات مختلف در شهرهای ایران به رغم تهدیدهای رژیم صهیونیستی از خود به نمایش گذاشتند حاکی از خصلت و ویژگی ایرانی است که در هر شرایط وفادار به خاک و سرزمین‌اش است و حتی با وجود برخی گلایه‌ها و انتقادها به مسئولان و حاکمیت، در برابر دشمنی دشمنان با ایران در صحنه حاضر می‌شوند تا به جامعه جهانی نشان دهند برای حفظ و حراست از کیان کشور با وحدت و همبستگی اجازه نمی‌دهند خواب شوم بدخواهان ملت ایران در ایجاد تفرقه و نفاق تعبیر شود.

انسجام ملی همیشه رمز پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان بوده است و در مقطع فعلی هم با هدایت رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح و دیپلمات‌های کشورمان و همچنین حضور تاثیر گذار چهره‌های ملی در صحنه پیروز این عرصه ملت بزرگ ایران خواهد بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.