سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مذاکرات و تلاش آمریکا برای جلوگیری از غنی سازی اورانیوم توسط ایران نوشت: ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ و در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

به گزارش جماران؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نوشت:  دلیل روشنی وجود دارد که چرا تنها تعداد کمی از کشورها توانایی ساخت سوخت‌ راکتورهای هسته‌ای را به‌دست آورده‌اند. این امر، افزون بر نیاز به منابع مالی قابل توجه و یک نگاه  سیاسی راهبردی، مستلزم برخورداری از یک زیرساخت صنعتی نیرومند و یک منظومه فناورانه–دانشگاهی است که توان تولید سرمایه انسانی و دانش فنی مورد نیاز را داشته باشد.

ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ و در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

دوباره تأکید می‌کنم:

با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود.

با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.

 

با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.