کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به رأی کمیته انضباطی به شدت اعتراض کرد.

به گزارش جی پلاس، سیدجلال حسینی درباره رأی کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت یک‌جلسه‌ای وی گفت: نمی‌دانم کمیته انضباطی بر چه اساسی رأی صادر می‌کند؟ من نه شروع‌کننده دعوا بودم نه به این دعوا دامن زدم اما کمیته انضباطی یک جلسه محرومم کرد و این در حالی است که در رأی کمیته آمده است سیدمهدی رحمتی هم سه جلسه محروم شده است.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: جالب است رحمتی را سه جلسه محروم می‌کنند و این در حالی است که یک جلسه محرومیت او به خاطر دریافت کارت قرمز است و یک جلسه هم به خاطر حرکاتی بوده که قبلاً انجام داده است؛ این یعنی رحمتی که شروع‌کننده درگیری‌ها و حواشی بازی بوده فقط یک جلسه محروم شده است.

وی در ادامه گفت: من به خاطر صدور این رأی به بالاترین مراجع قضایی فدراسیون فوتبال شکایت می‌کنم و به این رأی اعتراض خواهم کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس هم باید از من حمایت کنند زیرا من شروع‌کننده دعوا و درگیری‌ها و حواشی نبوده‌ام. شخص دیگری فحاشی می‌کرد اما مرا محروم کرده‌اند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.