ناظر بازی تراکتور و گل گهر گزارش خود از فحاشی های خداداد عزیزی را به کمیته انضباطی داد.

جماران ورزشی؛ به نقل از تسنیم، دیدار روز گذشته تیم‌های تراکتور و گل‌گهر سیرجان در هفته ششم لیگ برتر با حواشی و اتفاقات زیادی همراه بود. مهم‌ترین حاشیه این مسابقه درگیری لفظی خداداد عزیزی با امید عالیشاه بود که به راهروهای ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز نیز کشیده شد؛ تا جایی که مدیر تیم تراکتور با الفاظ بسیار زشت و زننده‌ای بازیکن گل‌گهر را خطاب قرار داد. انتشار صدای ضبط شده خداداد عزیزی مقابل رختکن گل گهر و فحاشی‌های او از شب گذشته بازتاب بسیار زیادی در فضای مجازی و بین هواداران فوتبال داشته است. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز 48 ساعت به خداداد عزیزی فرصت داده تا دفاعیات خود درباره این پرونده را به کمیته انضباطی ارسال کند. 

پیگیری ها در این‌باره نشان می‌دهد ناظر دیدار تراکتور - گل‌گهر گزارش خود درباره اتفاقات این مسابقه را آماده کرده و به زودی به سازمان لیگ و کمیته انضباطی ارسال خواهد کرد. 

درگیری رخ داده بین خداداد عزیزی و امید عالیشاه در جریان مسابقه و همچنین فحاشی‌های خداداد عزیزی در راهروی ورزشگاه از جمله مواردی است که ناظر این دیدار در گزارش خود به آن اشاره کرده و به کمیته انضباطی ارسال خواهد کرد. ناظران این دیدار در زمان درگیری خداداد عزیزی با عالیشاه مقابل رختکن باشگاه گل گهر حضور داشته‌اند و تمام اتفاقات رخ داده را یادداشت و به کمیته انضباطی ارسال می‌کنند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم قرار است بلافاصله بعد از رسیدن گزارش ناظران و دفاعیه خداداد عزیزی، به این پرونده رسیدگی کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.