در این خبر صحبت های بازیکنان استقلال بعد از برد مقابل الریان را بخوانید.

جماران ورزشی؛ محمدرضا آزادی پس از برتری 2 بر صفر تیم فوتبال استقلال برابر الریان قطر در هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا و صعود به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها گفت: بازی سختی بود و تیم حریف خوب بازی می‌کرد.

وی افزود: ما هم خوب بازی کردیم و در روزی که پشت هم بودیم توانستیم برنده بازی با الریان شویم و به مرحله بعد صعود کنیم.

حردانی: بازیکنان سنگ تمام گذاشتند

صالح حردانی بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از پایان بازی استقلال و الریان قطر که با پیروزی دو بر صفر تیمش به پایان رسید، اظهار کرد: خدا را شکر توانستیم یک بازی سنگین را با پیروزی پشت سر گذاشته و سه امتیاز کامل را به دست آوردیم.

وی افزود: بازیکنان در این مسابقه سنگ تمام گذاشتند و توانستند با غلبه بر الریان قطر شادی را برای هواداران خود به ارمغان آورند.

بازیکن استقلال درباره اینکه پیروزی استقلال باعث شد تا پرسپولیس از صعود به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا حذف شود، گفت: ما کاری به سایر تیم‌ها نداریم و راه خود را ادامه می‌دهیم.

حردانی تصریح کرد: سعی می‌کنیم در مرحله بعد نتیجه خوبی بگیریم، هدف ما این است که با انگیزه زیادی در لیگ نخبگان اسیا به میدان برویم.

وی درباره جدایی‌اش از استقلال در ابتدای فصل گفت: حرف زیاد است اما ترجیح می‌دهم سکوت کنم و تمرکزم را بر روی استقلال بگذارم.

چشمی: نمی خواهم در مورد اتفاقات دیروز حرف بزنم

روزبه چشمی بعد از صعود استقلال به جمع هشت تیم برتر لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: بازیکنان زحمت کشیدند و برد با ارزشی بود. تیم ما تحت فشار بود و تمام تلاشمان را کردیم تا بتوانیم صعود کنیم. این برد را به هواداران و مردم ایران تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: در مورد اتفاقات روز گذشته تا امروز نمی‌خواهیم حرف بزنیم اما وقتی تیمی از ایران در چنین رقابت‌هایی بازی می‌کند، نماینده ایران است و نباید این رفتار با آن بشود! مسائلی که مطرح شد درست نبود و آرزوی همه باید این باشد که برای نمایندگان ایران بهترین‌ها را بخواهند.

چشمی اضافه کرد: از روز گذشته خیلی‌ها می‌خواستند ما شکست بخوریم اما بازیکنان غیرت به خرج نشان دادند و امیدواریم این روند ادامه دار باشد.

کوشکی: این برد تقدیم به هواداران استقلال

علیرضا کوشکی ستاره استقلال مقابل الریان، بعد از بازی در گفت و گویی که با سایت الکاس قطر داشت، گفت: بازی خوبی بود و خوشحالیم که توانستیم در آن به پیروزی برسیم. پیروزی مهمی را به دست آوردیم و آن را تقدیم به هواداران می کنیم که به خوبی از تیم حمایت کردند.

او در پاسخ به سوال خبرنگار قطری که چرا بعد از گلزنی به سمت هواداران رفت، اینگونه پاسخ داد: گل زدن و خوشحالی با هواداران حس زیبایی است.این وظیفه من بود که به طرف هواداران بروم که از تیم حمایت کردند. من این پیروزی مهم را به آنها تقدیم می کنم و امیدوارم که در ادامه راه هم عملکرد خوبی داشته باشیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.